אם אני נפקדת ומוציאה גימלים בערב, הגימלים נחשבים גימלים? עדיין יעלו אותי משפט?

שיר בת 21 | כתבה את השאלה ב-06/11/16 בשעה 16:53

טוב אז אני בת 21 חיילת בודדה ואני כבר שנה ו5 חודשים בצהל ב... אני לא יגיד איפה כי זה סתם יסבך אותי .. בקיצור לפני כמה חודשים החליפו לנו מפ והביא אחד חדש , הצהוב ממש דיגום ומשמעת בראש ובראשונה ותמיד זה עונשים! מאז שהוא הגיע הרוב סובלים מעונשים טיפשיים לפעמים זה מרגיש כאילו אנחנו עכבר בכלוב זכוכית ... בקיצור כבר כמעט חודש וחצי שאני סובלת מכאבים בכתף ואין עם מי לדבר בבסיס הרופא שלח למיון ושם לא ידעו מה זה אז הפנו לרופא מומחה ככה העבירו ממקום למקום , וכבר הגיע הזמן הזה בשנה שהיוצאים לרגילה אימון ונופש .. בגלל כאבים בכתף אני לא יכולה לטווח לא יכולה להחזיק נשק ...
יש לי פטור לא לטווח אבל אין לי פטור שטח זאת אומרת שאני חייבת להגיע לאימון ולהיות עציץ ... ועם מי לא דיברתי מפקדים ,הממ, המשקית תש, אפילו השגתי טלפון של הקבן , כלום לא עוזר , כבר אף אחד לא מתייחס לאף אחד ואין אפשר לדבר לאף אחד כולם מתעלמים ואין פתרון .. הברירה היחידה שלי זה נפקדות ובערב ללכת להוציא גימלים ! השאלה עם הגימלים באמת יהיו נחשבים כגימלים? ושזה לא יעשה בעייה בגלל שאני הולכת לדפוק נפקדות ! ומה ההשלכות של נפקדות? ועם יש למשהו פתרון אחר אני אשמח מאוד ! תודה לעוזרים

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מהבקו"ם... ועד מתי?!"