עזרה בנוגע לתפקידים ומיונים ,האם זה אפשרי לקבל תפקיד עם מיון בבקום בגיוס כללי?

אנונימי בת 18 | כתבה את השאלה ב-08/11/16 בשעה 17:55

שלום, אני תכף מתגייסת ויש לי שיבוץ אבל אני מתכוונת לסרב הבעיה שאני לא הכי יודעת איזה תפקיד אחר אני רוצה מה שבטוח את התפקיד שקיבלתי אני ממש לא רוצה.
אז רציתי להתייעץ איזה תפקיד אתם מכירים שאתם ממליצים ואולי מתאים לי
אני מאוד רוצה קודם כל תפקיד שהוא בבסיס סגור שעושים בו חמשושים (אפשר גם יותר) שיש בו אווירה מגובשת ומשפחתית וכולם חברים וכו עם אפשרות קידום ויצאיות לקורסים וצופרים כאלה ושיש בו גם שטח ואתגר (אפשר גם משרדי) וכמובן שיהיה תפקיד משמעותי וחשוב שאני ארגיש שאני באמת תורמת ולא מבזבזת שנתיים ! (ועדיפות שהתפקיד יתרום גם באזרחות אם אפשר) ותפקיד שהתש בו טוב והיחס שמקבלים טוב
בקיצור אם אתם מכירים תפקיד כזה או לפחות תפקיד שיש בו חלק ממה שציינתי ואתם מאוד ממליצים עליו אני אשמח לשמוע !!!
בנוסף בנתיים חשבתי על כמה תפקידים אבל לא הכי סגורה עליהם הראשון זה :
ימאית גוררת נשמע לי אחלה תפקיד בדיוק מה שאני מחפשת הבעיה שלא הכי הבנתי לעומק מה התפקיד ויש כאלה שאמרו שהוא משעמם ובעיקר אני לא רואה בקושי אנשים שהיו בתפקיד או מתגייסים לזה וגם בגוגל אין ממש מידע , ושוב הקטע של החברה אני לא יודעת אם יש שם חברה או בנות נראלי בקושי יש כי אני לא רואה בקושי גיוסים לזה , בקיצור עם מישו יכול להסביר לי על התפקיד קצת יותר ומבחינת הבנות שיש אם יש הרבה בכלל ואיך האווירה ואם אתם יודעים מתי יש לזה גיוסים השנה וכמה מחזורי גיוס יש לזה .
תפקיד נוסף הוא סמבצית נראלי תפקיד אחלה וחשוב והייתי רוצה מאוד להיות במצית חיר הקטע הוא שמחלק הבנתי שיש טיפה שטח וחלק הבנתי שזה נטו משרדי
וגם אני חוששת מהקטע של לשבת בחמל 12 שעות זה מפריע לי בעיקר האם אפשר בכלל לקום מהכיסא בחמל לדבר עם שאר הבנות לשמוע מוזיקה וכו ? והאם יכול להיות מצב שעושים משמרת לבד בלי אפחד בחמל או שזה עם עוד סמבציות ?
והאווירה שם מגובשת וכולן משפחה כמו למשל אצל התצפיתניות או פחות ?
ועוד תפקיד שראיתי הוא המשקית תש שבאמת יש לי הרבה סבלנות ורצון לעזור לאנשים הקטע הוא הבנתי שמשקית תש יש רק אחת בבסיס (תקנו אותי אם אני טועה) אז ככה שאת יושבת במשרד לבדך ואין לך כלכך חברה או שזה לא נכון ? איך זה הולך ? וגם יש אפשרות כזה שמשקית תש בבסיס סגור ועושה חמשושים או לא ?
ועוד תפקיד מאבחנת מדעי התנהגות , גם הבנתי שזה רק יומיות או שיש אפשרות לבסיס סגור ?
ויש את התפקיד מפתחת אמלח שלא מצאתי על זה שום מידע מישו יודע ?
בנוסף הייתי רוצה לדעת איזה תפקידים יש ללא מיון (למרות שאני מעדיפה עם מיון)
פשוט בגלל שזה סירוב אז אני חושבת שיותר קל יהיה לקבל תפקיד שלא כולל מיון .
ועוד שאלה האם זה אפשרי לקבל תפקיד עם מיון בבקום בגיוס כללי ואם אני אבקש לדחות גיוס בשביל מיונים הצבא מקבל את זה או שרק אם יש סיבה אחרת טובה ?
ובנוסף האם אפשר לשנות שיבוץ עוד לפני הגיוס בבקום והפגישה עם הקצין מיון ?? למי לפנות ?
זה מאוד מאוד חשוב לי ואני ממש אשמח אם תוכלו להמליץ על כל תפקיד שנראה לכם שווה ומתאים לי ולפרט עליו בנוגע לפרטים שכתבתי שחשובים לי ובכללי בעצם אשמח לכל עצה ומידע שתוכלו לתת, תודה מראש(:

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מהבקו"ם... ועד מתי?!"