זוגיות זוגיות
 
שאלה 144302
 
הזמן
 
דווח
 
נהל
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, ו-0 דרגו את העצות.

מפחדת שאכנס לדיכאון חריף. מפחדת להגיע שוב לתחתית

שירה בת 21 | כתבה את השאלה ב-09/11/16 בשעה 10:52

אני בת 21, מגיל 15 עברתי התעללויות מיניות, מה שפגע ביכולת שלי לסמוך על גברים. בגיל 19 הכרתי בחור שבגד בי ומה לא. עכשיו, אחרי אינספור דייטים לא מוצלחים, ביום אחד בהיר בא אליי בחור לחיים שהראה לי קצה אור. בן 25, בן אדם טוב. התחברנו מאד, כל יום נפגשנו ודיברנו וכל יום הביא לי אוכל לעבודה ויצא כבר שהוא יודע את הסיבות למה קשה לי להכנס למערכות יחסים ושלא נדבר בכלל על להכנס למיטה, ואני ידעתי על הקשיים שלו, לא נבהלתי מהקשיים שלו וקיבלתי אותם ברוגע ואפשר להגיד שלשנייה הייתי הכתף החמה עליה יכל לבכות.
ועכשיו לקטע הכואב-
אחרי חודש שישנו כל יום ביחד ולא היה כלום מיני והמון כאבי ביצים שלו, שכבנו.
כבר הספקתי להכיר את החברים הכי טובים שלו, בנות הזוג שלהם, אחים שלו. הוא הכיר לי את כולם והצטיירתי כבת זוגתו.
יומיים אחרי הסקס, התחלתי להרגיש שמשהו לא בסדר, ואז כמובן הגיע ההודעה על "קיבלתי רגליים קרות, אני מוקף בבעיות, זאת לא את, הרי ידועות לך כמה בלאגן יש לי, אני דפוק ואני מצטער ואת כל כך מדהימה ואני באמת רוצה לדאוג לך אבל אני רוצה לדאוג לעצמי ואני באמת מצטער מכל הלב ואני מקווה שנשאר חברים טובים" לא רציתי להכביר במילים ולהתחיל להתפרץ אז אמרתי לו שהבנתי אותו, ושהכל בסדר ושסלחתי.
אבל זה פשוט שבר אותי, הוא יודע את זה. הוא באמת היה אור בחיים שלי והוא כזה בחור אחלה, ונשארה פה השאלה האם זה היה רק כדי שנשכב? הייתי ניסיון שלו? מטרה? נפגעתי ברמות קשות.
אנחנו עובדים קרוב ומידי פעם יוצא לי לראות אותו כשאנחנו מעשנים. הוא מסתכל עליי בעיניים נוצצות מחבק אותי ואומר לי שלום. חברים שלו סתם ככה פנו אליי ואמרו לי שייקח לו חודש חודשיים לסיים עם החובות שלו והעסק שלו שנסגר, ואז הוא ייתפנה ושהוא באמת עף עליי ושיבח אותי ושזה לא קשור אליי ושהוא ממש מסובך.
אני מתה שהוא יחזור אליי וזה מתסכל אותי ברמות. אני לא יודעת כבר מה יהיה עם הגברים האלה בחיים שלי. אמרו לי שכשאני אוהב את עצמי בחורים טובים יגיעו אלי, ואני באמת אוהבת את עצמי מכל הלב והוא באמת בחור טוב אבל הכל בא בטיימינג הכי גרוע שיש. עצוב לי כל כך שאני פשוט מחפשת כאן נחמה, עצה... משהו. אני סובלת מדיכאון קליני ומאניה דיפרסיה ועל אף שאני לוקחת כדורים אני מפחדת להגיע שוב לתחתית. אני ברצינות צריכה עידוד שלא בא מחברות שלי כי כל מה שהן עושות זה לקלל אותו וזה לא עוזר.

 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (3) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "זוגיות"

חדשות במדור
אקראיות במדור

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות