יש לי שאלה לאנשים בני 40 פלוס נשואים או גרושים.
אני לפני שנתיים בגיל 18 הייתי בזוגיות וזאת הייתה האהבה הראשונה שלי היא הייתה מאוד סוערת מאוד אינטנסיבית ואני זאתי שהענקתי יותר ונתתי יותר הייתי מאוהבת מעל הראש. היינו שנתיים ביחד, היה לי טוב בשנה הראשונה ובשנייה כבר היה לי רע הוא היה חם קר הרגשתי חוסר וודאות וכו הוא הפך לסגור רגשית בגלל הפוסט טראומה מהמלחמה. והוא נפרד ממני. נשבר לי הלב לרסיסים ולקח לי המון זמן להתגבר.
היום אחרי שנתיים מהפרידה אני בזוגיות חדשה כבר 5 חודשים עם בחור חדש ,אני בת 22 היום
והוא הדבר הכי טוב שיכולתי לבקש לעצמי, מתייחס אלי כמו מלכה הוא זה שמחזר יותר, תמיד רוצה לתת לי ודואג לי, ואני אוהבת אותו וכיף לי איתו ואני נמשכת ויש בנינו חברות טובה ודאגה והבנה ואנחנו ממש דומים ובאמת כיף לנו ביחד אבל.. אין לי פרפרים אין לי התרגשות אין לי יותר מידי פרצי אהבה, אני לא מתלהבת ממנו יותר מידי, אני אוהבת אותו ואת מי שהוא ואני מרגישה בטוחה לידו, אבל אני לא מרגישה מאוהבת, בתכלס לא יודעת מה זה מאוהבת אולי המוח שלי חושב שלהיות מאוהבת זה להיות אובססיית ולחשוב על הבן אדם כל הזמן ולרדוף אחריו. יש פעמים שאין לי כוח אליו ואין לי חשק למגע ואני לא מרגישה שום רגש, ויש פעמים שאני כן . והוא לעומת זאת אני אהבה הראשונה שלו, והוא מאוד מזכיר לי את איך שאני הייתי בזוגיות הקודמת שלי, הוא הרבה יותר מתלהב ממני רוצה מגע יותר ממני ומתגעגע הרבה יותר מהר ממני. והפער הזה מרתיע אותי. כי אני לא מרגישה כמוהו . ואז מגיעה ההשוואה למה שהרגשתי לעומת היום ואני שואלת את עצמי, האם זה בסדר מה שאני מרגישה?
אני צריכה להיפרד ממנו? אני לא רוצה לאבד אותו הוא הדבר הכי מדהים שיכלתי לבקש לעצמי באמת גבר לחתונה!
בגלל זה אני פונה לכאלה פה שנשואים המון שנים. אני בטוחה שההתאהבות יורדת ונשארת האהבה החברות הדאגה, האם לדעתכם אני צריכה להיפרד ממנו בגלל מה שאני מתארת? זה נורמלי? אני מבולבלת לא יודעת מה נכון ומה לא נכון.
בזמן האחרון בגלל הבלבול הזה אני בכלל לא מצליחה להנות או להרגיש משהו כי אני רק מודאגת מזה ומתעסקת בזה
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות




















כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות






































2026