זוגיות זוגיות
 
שאלה 149864
 
הזמן
 
דווח
 
נהל
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, 0 השתתפו בסקר ו-0 דרגו את העצות.

האם הגיוני לקבוע פגישה ראשונה רק בעוד שבועיים על אף המרחק?

תמר בת 25 | כתבה את השאלה ב-20/12/16 בשעה 16:06

צריכה את דעתך בעניין.
יצא לי לפגוש בפאב פעמיים את אותו הבחור, היתה בינינו כימיה ותקשורת טובה, בפעם השניה שנפגשנו החלפנו מספרי טלפון.
כעבור יומיים שלחתי לו הודעה שהיה נחמד בחברנו באותו הערב ומשם המשכנו לדבר מעט בהודעות, אחרי מספר הודעות הוא התחיל לענות תשובות ענייניות לכן שלחתי לו הודעה "אם הוא לא בעניין או שפשוט הוא טיפוס של הודעות".. הוא ענה שהוא לא אוהב ככ הודעות ולכן יתקשר בערב.
הוא אכן התקשר באותו הערב, דיברנו חצי שעה ושוב היתה זרימה ושיחה טובה, כששאלתי אותו מה הסיפור שלו לגבי ההודעות הוא ענה שהוא לא משתמש בהודעות. הוא מעדיף לתקר טלפונית או פנים מול פנים (נכון לגבי כולם , לא קשור אלי) בסוף השיחה הוא הציע שניפגש אך הוא יהיה באיזור שלי רק בעוד שבועיים (אנחנו גרים מרחק של 2 ורבע נסיעה אחד מהשנייה).
סגרנו שנפגש בעוד שבועיים בסופש.
אדגיש שהוא אמר לי שהוא בעניין שלי ושאני נראת לו בחורה מעניינת שהוא מעוניין להכיר, התרשמתי ממנו שהוא בחור רציני .
מאז השיחה הוא לא יצר קשר, לא בהודעות ולא טלפוני, עבר שבוע מאז..
השאלה שלי היא: האם הגיוני לקבוע פגישה ראשונה רק בעוד שבועיים על אף המרחק ? והאם אני צריכה לחשוש מזה שהוא לא יוצר קשר למרות שהוא יזם להיפגש והסכמתי?
קצת ארוך אבל אשמח לשמוע את דעתכם..

דייט ראשון שנקבע לעוד שבועיים( עקב מרחק)

הגיוני
 
19
קצת מוזר
 
4
הבחור לא באמת מעוניין
 
1
 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (7) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "זוגיות"

חדשות במדור
אקראיות במדור

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות