שלום לכולם,
אני בת 24 סוף סוף החלטתי מה אני רוצה ללמוד, אבל ככל שאני יותר מבררת על תנאי קבלה אני מבינה שאני באיחור מטורף! כדי להתקבל אני צריכה לשפר את ממוצע הבגרויות שלי ולגשת לפסיכומטרי. אחרי שאני אעשה את כל זה, רוב הסיכויים שאני לא אצליח להיכנס לשנת הלימודים הקרובה (2017) שבה אני אהיה בת 25, אלא רק לזאת שאחריה (2018) ואז אני אהיה בת 26!!
עד אז- איך אני אתמודד עם זה שכולם מסביבי יהיו צעירים בני 20 ואני בת 24 מבוגרת שרק עכשיו החליטה מה הכיוון שלה וקלטה פתאום שהיא צריכה להשלים בגרויות?
ואחר כך- אני אתחיל ללמוד בגיל 26 ואסיים בגיל 29, תואר זה משהו ששואב אותך- מה אני אעשה עם שאר החיים שלי? (פרנסה, חתונה, ילדים)
אני מיואשת מהתחושה של ההחמצה והפספוס שתלווה אותי לאורך כל התהליך אל התואר ומפחדת מכל הפרוצדורות שאצטרך לעשות בשביל להתחיל ללמוד!
מה דעתכם? להתחיל ללמוד בגיל 26 זה קריטי? כמה זה יעכב אותי? מה אני צריכה לקחת בחשבון?! איך אני מוציאה את עצמי מהלחץ הזה???
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות