מתבגרים מתבגרים
 
שאלה 150466
 
הזמן
 
דווח
 
נהל
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, ו-0 דרגו את העצות.

אני חושבת שאני בדיכאון עמוק ואני לא יודעת למי לשפוך את כל מה שבראש ובלב שלי

בדיכאון בת 15 | כתבה את השאלה ב-24/12/16 בשעה 09:16

אז ככה אני מרגישה כבר שבועיים וחצי לפחות פשוט כבויה לא אני ,מישהי שרוצה להיעלם מהעולם הזה . אהי מרגישה שאפחד לא מבין בכלל מהאני עוברת .
אני יפרט יותר . אני בת 15 בקרוב 16 ,בכיתה י'
ישלי 5 חברות ממש טובות הכי וגם עוד חברים .
המשפחה שלי זה האושר שלי לא הייתי חייה בילעדיהם. השנה אני בכיתה חדשה עם ילדים פשוט מדהימים והכל .אבל יש לי בעיות בתוך עצמי עם עצמי . למשל לפעמים קורה לי שאני מנסה להתחבב על אנשים מסוימים או שאני מקנאה שחבורת בנות בכיתה מתחברות בינהם ממש ולא אליי .כאילו לא שמפריע לי שיתחברו פשוט הייתי רוצה להיות חלק או להיות חשובה לבנות האלה ,זאת בעיה אחת.
בעיה שנייה זה שיש לי חוסר בטחון עצמי באופי שלי אני מרגישה שבשיחית עם אנשים אני לא מעניינת אותם /משעממת/מצחיקה . אני לא מאמינה שיש לי אופי ולב טוב ואין לי מושג למה לא כי באמת שאני עושה המון דברים טובים וילדה נחמדה והכל .
בעיה שלישית זה בנים ,בשנה האחרונה הבטחון שלי עם בנים עלה אני התחלתי לדבר עם בנים ואפילו להיות ידידה טובה שלהם ,להצחיק אותם והכל.
אבל יש חבורות מסוימיות של בנים שאני כאילו נסגרת לידם או שהם בקרבה שלי ,אני פתאם חושבת מה להגיד /איך להגיד. אם זה מעניין או מצחיק אותם ואם אני יצא ככה או זה .
בקיצור הייתי רוצה להיות בטוחה באופי שלי ולהיות הכי אני שבעולם ולא לשים על אפחד . ואני כותבת עכשיו מייאוש שנשבר לי מעצמי ולחיות כל הזמן בחוסר בטחון אני רוצה לצמוח,לפרוח,להנות מהחיים.
בעיה רביעית זה בן מסוים שאני חיבבתי .
הוא שכבה מעליי והוא היה מסתכל עליי שנה שעברה מחייך אלי הכל ואני באמת רואה בו ילד טוב . אבל השנה הוא לא שם עליי לפעמים מסתכל וזה,
אני חושבת שהוא אוהב את חברה שלי אני בטוחה בזה ,הוא מחפש תמבט שלה צוחק איתה
וזה גורם בי לקנאה ,למרות שאני חושבת שאני צריכה ביטחון כדי לדבר איתו . אני רוצה לשכוח אותו כדי לא להיפגע תעזרו לי .

 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (1) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "מתבגרים"

חדשות במדור
אקראיות במדור

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות