אני נשואה שנה (אני ובעלי התחתנו יחסית מהר - אחרי שנה של חברות)
אמא של בעלי מתנהגת אלי מאוד יפה, הבעיה היא שהיא מצפה שהיחסים בנינו יהיו כמו אמא ובת.
היא גם אמרה את זה בקול. מבחינתה שנדבר כמה שיותר בטלפון בשיחות של הה ודה, ושאני אשתף אותה בכל פיפס בחיים שלי. היא רוצה להיות מעורבת בהכל.
עם בעלי היא באמת מדברת כמעט כל יום ומעודכנת בכל דבר שהוא עושה. איתי זה קצת יותר בעיה, דבר ראשון כי אני לא מעוניינת ביחסים מסוג אמא-בת, יש לי כבר אמא אחת וזה מספיק, אני בחיים לא אוכל לדבר עם חמותי כמו שאני מדברת חופשי עם אמא שלי או אחיותי, כי הם לא שופטות אותי ואוהבות אותי בכל מקרה.
דבר שני אני לא בחורה שמדברת שעות בטלפון, גם לא עם חברות שלי, אני רוב הזמן מעדיפה להסתובב בלי פלאפון כי אלו החיים שאני אוהבת. חיים שקטים וטוב לי כך!!!
אני מעדיפה להפגש עם הבנאדם פנים מול פנים ולדבר, וכך אנחנו עושים באמת - מגיעים אליהם פעם בשבוע ולפעמים פעמיים. גם הם וגם אנחנו מאוד נהנים במפגשים ולכן אני לא מבינה מה עוד יש לדבר ביום יום. אני ממש לא מרגישה צורך לדבר ביום יום.
בקיצור היא נעלבת שאני לא מתקשרת במהלך השבוע, ולא נעים לה להתקשר ולהטריד אותי. (אז היא מתקשרת לבעלי כל הזמן).
האם אני נוהגת לא נכון??? אני לא מבינה למה היא מתעקשת על יחסים כאלה אדוקים?? ולמה היא לא מסתפקת במפגשים שמתרחשים כל שבוע?! מרגישה שהיא ממש דביקה
עזרה בבקשה!.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות