היי שמי ירין אני בת 20 סטודנטית ,מוצ''ש שהיה יצאתי עם קבוצה של חברים ממש טובים כברגלנו.
באותו ערב ניכנס אליי מישהו לפייס והתחיל לדבר איתי המשכתי איתו הוא אמר לי בהתחלה שאני מוכרת אבל ראית שאין לנו בכלל חברים משותפים והוא לא מכאן במקום (הכוונה מהעיר שלי).
השיחה ממש זרמה ובתמונות הוא מאוד מצא חן בעיניי וככה גם אני אותו כי זה מה שהוא אמר,הוא שאל אם זה בסדר שניפגש ואני עניתי לו אולי כדי לא להיות יותר מידיי קלילה ורציתי גם לברר עליו בכל זאת לא קורה שסתם כך נכנסים אנשים יום אחרי ביררתי לגביו עם איזה משהי והיא שהוא בחור טוב והכול ,ואז ניפגשנו השיחה הייתה נחמדה וכיפית .
אני חייבת לציין שבחיים לא היה לי חבר אמיתי וגם לא סטוצים אלא יצא לי לצאת עם כמה בחורים שהיו סתם מיטותרים ולא רציניים עוד ילדים.
השאלה היא כזו הוא נשמע לי מאוד רציני אך לא יודעת לאן זה יוביל ונתן לזמן לעשות שלו,השאלה היא מדוע אני כל כך מתרגשת עד להרגשת של אין חשק לאכול,ואם הוא מתחיל לדבר איתי בשאלות כל כך עדינות כמו איך ישנת בסגנון הזה אז זה מתחיל להוריד ??למה וזה היה גם עם עוד מישהו שרצה אותי כל כך והתחיל לשאול אותי עם אכלתי ושאלות כאילו למה ששואלים אותי שאלות כאילו אז אני מתרחקת ולא אוהבת ,וכשאותו אדם מתרחק ומזלזל אני רוצה אותו ??מה זה אומר עליי,ואם ישלכם טיפ איך לא להיות לחוצים לפני כי זה גורם לי לתחושה לא כיפית???
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות