צבא או שירות לאומי?

מבולבלת בת 18 | כתבה את השאלה ב-30/12/16 בשעה 19:34

היי אני אור עוד מעט בת 18
ידוע בשביל 18 זה סוג של בגרות ו"התחלת " החיים בבחירות שלנו.
אני ניצבת בחיי בין 2 בחירות.
שירות לאומי או צבא
יש לציין שמלכתחילה אני מעוניינת בצבא ויש לי נתונים מאוד טובים.
אך יש לי הורים בנוסף יש לציין שהם לא אוהבים את הבחירה של הצבא אז הצהרתי בגללם.
כי באחת השיחות עם אמא שלי נאמר לי שאם אתגייס היא לא תקבל אותי לבית.ושאני היה על תקן חיילת בודדת.
ויש לציין שאני לא מוצאת את עצמי בשירות הלאומי אני צריכה מסגרת ומסגרת נוקשה רק ככה אני יודעת שאני אצליח לתפקד
ואני יודעת שיש מצב שאני אאבד את זה בשירות לאומי.
רבתי עם אמא שלי שוב שאמרתי לה שאני חושבת ששרות לאומי הוא לא בשבילי בגלל הסיגנון בנות של התפקיד שחשבתי.
והיא התעצבנה שבגללי נסענו לבק"ום להגיד את ההצהרה.
אני לא שלמה עם ההחלטה של ההצהרה אני פשוט פוחדת שאמא שלי באמת תנתק איתי קשר אנלא רוצה להיות בתקוםה של הצבא ללא תמיכה משפחתית.
אני ממש ממש רוצה ללכת לצבא וכבר שלחו לי לפני מייונים לתפקידים שאני ממש רוצה.
אני מוכנה לקחת את הסיכון של הניתוק כי אני רוצה לממש את הערכים שלי ולהיות במקום שאני ארגיש בו טוב ולהיות במקום הזה מבחירה ולא כי שההורים לא תומכים.
אנלא רוצה להיות בשירות לאומי רק בגלל ההורים.לא טוב להיות במקום לא מבחירה.
אני ממש ממש אשמח לעזרה או לתמיכה בעיניין הזה.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מהבקו"ם... ועד מתי?!"