שלום, אני תלמיד בכיתה י במגמת מחשבים ונמצא בקורס שמכין אותי לעשות בגרות במתמטיקה בסוף השנה, את שני השאלונים של 5 יחידות.
עכשיו יש לי התלבטות, אני יכול להתחיל ללמוד לתואר ראשון במדעי המחשב/ מתמטיקה שימושית/ מדעי ההנדסה.
אני לא יודע האם כדאי לי באמת להכניס את זה בנוסף ללימודים בתיכון כי אני פרפקציוניסט וקשה לי לקבל את זה שאצטרך להזניח משהו (מקצועות או זמן פנוי). אבל נראה לי שיכול להיות ממש מועיל בשבילי ללמוד כבר עכשיו אם באמת יש לי את היכולת הזו. אני חשבתי ללמוד לתואר במדעי המחשב בגלל שלפי מה שהבנתי הוא פחות קשה מתואר במדעי ההנדסה, הוא ישתלב לי עם לימודי המחשבים בבית הספר כך ש10 שעות מחשבים ו8 שעות מתמטיקה בבית ספר יהיו לי פנויות, וגם אצטרך לדחות את הצבא בשנה ולא בשנתיים.
אני רציתי לשאול מאנשים שעברו את זה או מסלול דומה, או בעלי ידע בנושא, האם אתם ממליצים? האם זה שווה להתגייס לשנה נוספת בצבא בגלל התואר? האם עדיף לי לחכות לאחרי צבא?
תודה למי שקרא את ההודעה
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות




















כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות






































2025