אילוסטרציה אילוסטרציה

הזמן

דווח

נהל

התחלתי ללמוד והציונים מזעזעים, מרגישה כישלון, איך להשתפר?

סטודנטית עצובה בת 22 | כתבה את השאלה ב-01/03/17 בשעה 19:31

התחלתי ללמוד השנה בטכניון מקצוע מדעי שתמיד חלמתי ללמוד, הייתי כל כך נלהבת להתחיל ובאמת הרגשתי שאני בדרך להגשים את החלום שלי להיות חוקרת.
אבל אז פשוט קיבלתי כאפות לפרצוף. ציונים נמוכים בטירוף, יש קורס שאפילו יכול להיות שנכשלתי בו. כל התיכון קיבלתי ציונים גבוהים מאוד בלי ללמוד בכלל, תמיד הייתי מצטיינת ואני יודעת שאומרים שבאוניברסיטה זה אחרת ושגם אנשים שבתיכון קיבלו ציונים גבוהים מקבלים פה ציונים נמוכים, אבל פשוט לא חשבתי שזה יכול לקרות לי. אני לומדת בלי הפסקה ובסוף נכשלת. אני גם בתכנית מצטיינים של הפקולטה ככה שבנוסף לציפיות שלי מעצמי יש גם את הציפיות שלהם לציונים גבוהים וזה מפעיל עליי לחץ מטורף, אני מרגישה שאני שם בטעות כי אני באמת לא מצליחה בלימודים יותר מאחרים ואפילו פחות.
אני מרגישה שאני פשוט קורסת.
קשה לי מאוד למצוא את הכוחות להמשיך הלאה וללמוד בראבק ובכללי פתאום החלום שלי נראה מאוד רחוק עד בלתי ניתן להשגה.
אשמח לעצות ממי שהיה במצב דומה..
:(

אני במקום המתאים לי?

כן! להמשיך בכל הכוח

יכול להיות שקפצת מעל הפופיק, חשבי מסלול מחדש

אי אפשר לדעת בשלב כזה, את רק בסמסטר ראשון

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "לימודים וסטודנטים"