נפגשנו אצלו אחרי היכרות קצרה והוא עשה רושם מאד נחמד. מפה לשם עשינו מה שעשינו, בשלב מסוים התחלתי לרדת לו (יותר נכון הוא "הוריד" אותי), ואז פתאום הוא התהפך. הוא התחיל לתת לי פקודות בקול מאיים. לדוגמה הוא אמר לי "שלא תעיזי להוציא את הזין מהפה", ועוד כמה דברים שלא אחזור עליהם.
הוא לא צעק אבל דיבר בטון מקפיא דם. זה גם לא היה אינטנסיבי אבל פשוט עשיתי מה שהוא אמר לי מהפחד. כשהוא גמר קמתי לקחתי את המעיל מהכורסה לידנו והלכתי בהליכה מהירה לדלת. רצתי את כל המדרגות בבניין שלו ורק בחצר ירקתי הכל ורק אז התלבשתי. כל הדרך הביתה חשבתי מה קרה שם בדיוק.
אחר כך בבית נכנסתי לפייסבוק שלו וראיתי חנון שמצטלם עם חיוכים וכלבלבים ועם האחיות הקטנות או האחייניות שלו. אני כמעט במאה אחוז בטוחה שההתנהגות שלו לא היתה קשוחה או דומיננטית אלא פסיכית. מבחינת הטון דיבור שלו, הוא דיבר אלי כמו עבריין שמדבר למי שחייב לו כסף.
הוא גם לא שלח לי אחר כך שום הודעה באתר, למרות שמיד יצאתי ואפילו החזיה שלי נשארה אצלו. אין מצב שקרה שם משהו תקין.
בינתיים לא סיפרתי את זה לאף אחד - שמעתם את הסיפור. הוא לא צעק עלי, לא הכה אותי, אני בעצם עשיתי את כל ה"עבודה". אם אני אספר את זה אני אעשה מעצמי צחוק וגרוע מכך.
חוץ מזה שאני לא רוצה שאף אחד ידע שהכרתי גבר אחרי כמה דקות צ'אט ועוד כמה דקות טלפון, והגעתי אליו הביתה בלילה. האמת, שגם אם הוא היה עושה לי משהו הרבה יותר גרוע, אז רק מהסיבה הזאת ספק אם מספרת.
מה שהכי כואב לי זה הפחדנות שלי ובעיקר החשש שלי מעימות עם אנשים שמלווה אותי כל החיים. מישהי אחרת היתה ישר מעיפה לו סטירה.
אפילו כשהייתי כבר מחוץ לדירה ורציתי לטרוק לו את הדלת בכל הכוח, לא היה לי אומץ ופשוט סגרתי את הדלת בנימוס. ממש אני מקבלת חום מהמחשבה על ההתנהגות הסמרטוטית שלי.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות