שלום,
הבעיה כי כזאת. יש לי בעיה להיות קשוב ולשבת במקום, יש רצון עז שמגיע בכל פעם בשעות לא סטנדרטיות להתנדב ולמצוא פעילות להצטרף אלייה, אין לי בעיה ברגע שננעלתי על פעילות ללכת ולעשות משהו. אני רוצה לעשות שיפוצים, אבל יש לי גם חשש גדול להתאכזב אם יבטלו או מישהו לא יהיה מרוצה באמצע.
אני לא מצליח אף פעם להשיג אף אחד. עד היום מתוך 16 מיילים ששלחתי לא קיבלתי אף תשובה וגם לטלפונים לא עונים לי כי אני מחייג בשעות לא רגילות.
אני רוצה למשל להתחיל להתנדב בטלפון כמו חמ״ל בצבא. אני חמליסט לשעבר ולענות לטלפונים של ״מתנדבים במצוקה״ (כמוני) אפילו בתור התחלה, אבל אף אחדדדד לא עוננהההה לייייי!!!!!! כי לא מבינים אותי...... דחוף לי לעשות מעשה טוב. בבקשה תעזרו, אולי יש לכם סבתא שעושה שיפוצים? מעבירה רהיטים ממקום למקום? משהו, מישהו?
דחוף. מאד. אני לא החמוד היחיד כזה, אני מבטיח. פשוט אני שובר שתיקה. יש עוד כמוני. תתנדבו, גם, תצילו אותנו. יום המעשים הטובים הוא ב28 למרץ.. אני אמות עד אז! :( לא יודע מה לעשות, באמת.
מה לעשות? נו אני לא הראשון ככה.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות




















כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות






































2025