אתמול יצאתי לבית לרבעוש בגלל שסגרתי כבר 28 בשביל חברה והמפקדים התחשבו בי. החלטתי לצאת בערב וכשהגעתי לכיוון עזריאלי ראיתי בחור שמחלק פלאיירים שכתוב עליהם "מצילים את צה"ל, כמו שכתוב בתמונה.
עכשיו אני שאלתי את הבחור מי הוא והוא אמר לי שהוא בייניש שלא מוכן לשרת עם נשים ושזה מחליש את הצבא. עכשיו לא רק שהחצוף הזה עושה רק שנה וארבעה חודשים של סדיר אחרי ישיבת ההסדר שזה חצי ממה שאני עושה, הוא עוד קורא לנשים לא להתגייס?
איפה ההיגיון פה בכלל? אם כבר מישהו מחליש את הצבא זה הם בכך שהם עושים רק חצי שירות ובקושי משרתים באמת אחרי הטירונות והאימון המתקדם. למה כל הזמן צריך להתחשב בהם? יש להם רב בכל בסיס, התחשבות מכאן ועד הודעה חדשה ואנחנו החילונים תמיד צריכים להוריד את הראש ולהתחשב בהם כי זה פוגע להם באורח החיים - ומה עם אורח החיים שלנו? יש יותר חילונים בצבא מאשר דתיים, יש יותר קצינים חילונים מאשר דתיים ויש יותר לוחמים ולוחמות חילוניות מאשר דתיים.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות