שלום לכולם,
אני בחורה שלומדת לתואר ראשון מאוד קשה, במוסד אקדמי נחשב. החבר שלי לומד באותו המוסד, גם תואר ממש קשה.
אנחנו יחד כבר כמה חודשים, אבל אני מרגישה שהוא לא מעריך אותי מספיק!
הוא אף פעם לא החמיא לי על משהו חוץ מהיופי שלי, וגם המחמאות האלה כבר ממענות מלעלות על שפתיו.
אני מאוד(!) מפרגנת לו, ואולי זו הבעיה. הוא נרקסיסט (ממש אוהב את עצמו) ובטוח שהוא כמעט מושלם. כן הוא נראה טוב וחכם, אבל כך גם אני!
ואני מרגישה שהוא לא מעריך אותי מספיק!
אני מפנקת אותו, והוא לא אותי. אני מראה לו הערכה וחיבה, אומרת לו במילים, מחבקת וכו, והוא כמעט ולא! אף פעם לא אמר לי מילה טובה על שום דבר פרט מהמראה שלי.
וזה מעצבן.
כן אנחנו מדברים על נושאים איטנלקטואלים כבדים, כן יש שיח, הקשר שלנו מאוד פתוח... כן הכל. אבל פשוט אני מרגישה שהוא לא מעריך את מה שיש לו בידיים, כי אני כן יכולה לצאת עם אחרים (ויש לי אופציות) אבל אני אוהבת אותו (הוא עדיין לא אמר לי שהוא אוהב אותי) ואני כן רוצה להילחם על הקשר שלנו כי סכ"ה הוא אדם טוב. או שאולי אני פשוט טיפשה?
מה לעשות?
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות