היי :)
יש לי ביום שלישי 4/4 או רביעי 5/4 ריאיון עבודה לטלפנית במסעדת סושי במרכז הארץ קרוב לבית שלי. לפי מה שאני יודעת לעובדים במסעדות יש זכות לארוחה במהלך כל משמרת.
אף פעם לא אכלתי סושי. בחיי היום יום אני כן אוכלת דגים כשאמא שלי עושה תבשילים עם דגים: דגי סול, קציצות דגים, דגים מרוקאים (כשהייתי קטנה אכלתי דג סלומון אבל אני לא זוכרת את הטעם כי לא אכלתי את זה שנים...).
הסתכלתי בתפריט המסעדה ויש שם רק סושי פרט למנה או שתיים של שניצל ואורז.
לאוהבי הסושי שנמצאים באתר:
אני יודעת שיש המון סוגי סושי, אבל תוכלו לתאר לי סוגים מסויימים ואת הטעם שלהם?
לאור העובדה שאני אוהבת דגים, תהיה לי בעיה עם הדג נא שבסושי לדעתכם?
תודה לעוזרים!!!
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות