זוגיות זוגיות
 
שאלה 163939
 
הזמן
 
דווח
 
נהל
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, 0 השתתפו בסקר ו-0 דרגו את העצות.

לא הסכים לשלם עליי בדייט ואז קרא לי נצלנית, הוא יצא מניאק?

תותית בת 22 | כתבה את השאלה ב-04/04/17 בשעה 21:52

היי,

תודה שנכנסתם לשאלה שלי.
קרה לי מקרה מאוד לא נעים אתמול ואני חייבת לפרוק.
בחור שהכרתי במכללה הציע לי לצאת איתו לדייט. הוא נראה טוב אז הסכמתי.הוא שאל אותי לאן אני רוצה ללכת אז הצעתי מסעדת סושי שאני אוהבת ללכת עליה.
הוא אסף אותי במכונית ונסענו. כל הערב היה מצחיק וכיף, הזמנו מנת פתחיה וקונמינציה זוגית, כל החשבון יצא משהוא כמו 300 שקל. לא לקחתי איתי כסף כי חשבתי שהוא ישלם עליי, כשהגיע החשבון אז הוא אמר שאנחנו נעשה חצי חצי וחטפתי שוק כי קודם כל לא חשבתי שהוא קמצן ודבר שני לא היה עליי ביכלל כסף אז זה היה מביך מאוד כי גם היכרתי את המלצרית. אמרתי למלצרית שתחזור בעוד דקה ואמרתי לו שחשבתי שהוא ישלם ולא הבאתי כסף. הוא התעצבן והתחיל לריב איתי וקרא לי בשמות ואמר לי שאני נצלנית. הוא הלך למלצרית על הכל ואני ישבתי כמו סתומה וחיכיתי שיחזור. ראיתי שהוא נעלם להרבה זמן והתקשרתי אליו והוא סינן אותי. המלצרית אמרה שהוא שילם והלך. בגלל החוצפן הייתי צריכה להתקשר לאבא שלי שיבוא לאסוף אותי.
מצד אחד אני כועסת עליו נורא ולא דיברתי איתו מאז והוא גם לא התקשר עליי אבל מצד שני אני מרגישה אשמה שאולי הוא צודק ולפחות הייתי מביאה כסף ומראה כאילו אני מתכוונת לשלם.

?

את צודקת הוא יצא מניאק
 
60
את נצלנית
 
483
אחר
 
21
 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (53) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "זוגיות"

חדשות במדור
אקראיות במדור

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות