שלום לכולם!
ידיד שלי פשוט נעלם לי, אני לא יודעת מה לעשות... הסיפור קצת ארוך אבל אני מקווה שתקראו...
בערך בתחילת יב נסעתי עם חברות לאילת ושם ישבנו עם חבורה והתחלתי לדבר עם מישהו שעל השנייה הראשונה התחברנו. לא קרה בנינו שום דבר מיני או רומנטי באותה חופשה, וכשחזרנו מהחופשה המשכנו לדבר הרבה.. כמה שעות בכל יום כל יום. ממש ממש כל הזמן.
למרות כל זה החלטנו שלא ננסה להיות ביחד כי גרנו מאוד רחוק אחד מהשני והבנו שזה פשוט לא ילך (אני גם חייבת לציין שאני בהתחלה כן רציתי שניפגש וננסה אבל הוא אמר לי שהא לא רוצה שהקשר בנינו יהרס ועם הזמן גם אני הבנתי שזה לא רעיון טוב כי שנינו היינו בלי רישיון ואני גם גרה במקום בלי תחבורה ציבורית).
אחרי שנה שדיברנו בה ממש כל יום כל הזמן הוא התגייס לקרבי ושם בקושי היו לו טלפונים והקשר הלך ודעך עד שנעלם לגמרי...
עברה שנה וחצי, מאז אני גם התגייסתי בעצמי ואפילו יש לי חבר.
לפני כמה חודשים חזרנו לדבר בעקבות צירוף מקרים שפגשתי את אחד מהחברים שהיו איתו באילת ומשם זה התחיל לאט לאט ואז שוב הגענו למצב שאנחנו מדברים ממש הרבה כל יום, הפעם הוא אפילו רצה שנפגש... אמרתי לו שאין בעיה שנפגש אבל שידע שיש לי חבר אז לא יכול לקרות בנינו כלום, הוא הסכים לכל העניין והבין והמשכנו לדבר ולהיות בקשר טוב (הוא בכלל לא הראה שהעניין עם החבר מפריע לו) לעוד איזה שבועיים עד שיום אחד באמצע שיחה הוא פשוט נעלם, ולא סתם נעלם:
באותו יום דיברנו בשיחה מאוד ארוכה בוואטסאפ, ואז פתאום אחרי ששלחתי לו הודעה כחלק מהשיחה הוא נעלם. לא רשם "להתראות" לא רשם "אני הולך" פשוט באמצע השיחה הוא הפסיק לענות להודעות... ראיתי שהוא מחובר לוואטסאפ כמה פעמים והוא עדיין לא עונה, גם לטלפון הוא לא עונה וניסיתי לשלוח לו הודעה גם בפייסבוק והוא לא עונה למרות שאני רואה שהוא מחובר ורואה את ההודעות!!!
עברו כבר 3 שבועות מאז הפעם האחרונה שדיברנו, לפני כמה ימים ניסיתי שוב לשלוח לו הודעה אבל הוא שוב לא ענה וזה נהיה פתטי אז אני כבר לא מנסה ליצור איתו קשר, אבל זה לא מרפה ממני...
איך הוא יכול פשוט להעלם ככה? איך הוא יכול פשוט באמצע שיחה להפסיק לענות ופשוט להתעלם ממני? מילא אם לא הייתי שולחת לו עוד הודעות אבל באמת שניסיתי להבין מה קורה והוא לא עונה! פשוט נעלם!
מה לעשות? אני פשוט מרגישה חרא עם עצמי שככה הוא ויתר על הקשר בנינו בלי הסברים... יש לכם אולי רעיון למה זה קרה? ומה לעשות בשביל לא להרגיש כלכך חרא עם עצמי?
וחשוב לי להבהיר לכם שאני וחבר שלי לא קנאים וגם הוא מדבר עם הרבה ידידות שלו, הוא מודע לידיד הזה שלי והוא בסדר גמור עם זה אז נא להמנע מתגובות על זה שזה לא בסדר שאני מדברת עם עוד בחורים בזמן שיש לי חבר.
תודה לכל העוזרים!
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות