יחסי מין לא בהסכמה להתנצל?

חסוי בן 18 | כתב את השאלה ב-19/04/17 בשעה 19:30

היי, אז קודם כל קרע: אני וחברה שלי כבר כמעט שנתיים ביחד ורציתי לספר על מקרה שקרה, אנחנו כבר עושים באמת הכל חוץ מלשכב והיא גם אמרה לי שהיא לא רוצה לשכב עדיין בזמן הקרוב. אחד העקרונות שלה זה שהיא רוצה לשכב רק כשהיא תרגיש מוכנה עם הבן אדם הנכון. בשבת האחרונה אצלי בחדר היינו עירומים שנינו ועינגנו אחד את השני. לאחר מכן שמתי קונדום בשביל שהיא תוכל להיות מעליי מבלי להסתכן וניכנסתי, פישלתי וניכנסתי. רק לאחר כדקה (היא לא עצרה אותי בזמן הזה אך גם לא אמרה כלום) היא אמרה לי לעצור, והיא אמרה לי שהיא כבר אמרה לי שהיא לא רוצה לשכב, היא שמה בגדים, בכתה והלכה הביתה, לא הצלחתי לעצור אותה מללכת.
מה לעשות? אני מאוד מתחרט ובדיכאון, מה לומר לה? איך להתנצל? איך עשיתי דבר כזה? בבקשה תעזרו..

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"