אהלן
אני מתגורר בבניין בו התחלתי לשכור לפני כשנה וחצי אני והאקסית. לפני כארבעה חודשים, אני והאקסית נפרדנו ואני נשארתי לגור באותה הדירה.
מאז ניהלתי מספר מערכות יחסים (שנמשכו עד חודש), עם נשים שלא הרגשתי אליהן חיבור בשביל להמשיך איתן למערכת יחסים ארוכת טווח, ולכן הייתי גלוי עימן והודעתי להן שאיני מצליח להיקשר, כמובן בנסיון של לפגוע בהן כמה שפחות, ולהסביר שהבעיה טמונה בי ובמחשבות שלי על האקסית ארוכת השנים.
בקומה בה אני גר בבניין גרה לבדה בחורה מדהימה, יפה מאד וקורנת חכמה, שמעולם לא ייחסתי עבורה חשיבות מכיוון שהפעמים המועטות שנתקלתי בה הייתי עוד עם האקסית המדוברת.
ברביעי האחרון, יצאתי עם חברים לפאב שטרם ביקרתי בו הנמצא במרחק נסיעה של כ20 דקות ממקום מגוריי. להפתעתי ראיתי את השכנה ממלצרת שם, ולאחר שפניתי אליה בתואנה שהיא מוכרת לי מאזור מגורינו, דיברנו כ2 דקות ולאחר מכן חזרתי לחבריי.
נדלקתי עליה קשות, כמו שלא קרה לי עם אף אחת בעבר ואיני מצליח להוציא אותה מראשי. משיחתנו הקצרה, אני מרגיש כאילו היא כל מה שאני רוצה, מבחינת מראה חיצוני, הומור (צינית מאד) וטעם במוזיקה. לא חשבתי לשאול האם פנויה ומצטער על כך.
כעת איני יודע כיצד להמשיך הלאה. הכוונה היא שהסיכוי שנתקל בקרוב בחדר המדרגות קלוש, ושנראה שהאופציה היחידה והנורמלית היא שאצא ברביעי הבא שוב לאותו הפאב.
אני מרגיש שרק כאשר אדע שהיא פנויה/איננה פנויה אהיה רגוע ואוכל להוציא אותה מראשי.
אשמח אם תוכלו לייעץ לי (בייחוד בנות המין היפה) כיצד לדעתכן כדאי שאפעל...
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות