היי לכולם,
אני בחורה בת 25 מבית דתי, חזרתי בשאלה בגיל ממש צעיר(13) אבל נשארתי לגור אצל ההורים עד לפני חודש. עברו עליי שנים קשות מאד, המגורים בבית היו קשים וחונקים חוויתי דכאונות נוראיים, הפרעות אכילה ואבחנה פסיכיאטרית אחת(דו קוטביות). עזבתי לימודים, התקבלתי לעבודה כדיילת אוויר ועזבתי, ניתקתי כמעט את כל הקשרים(כולל קשרים משפחתיים) ופשוט לא מצאתי את עצמי בעולם(ולגמרי ייחלתי למותי).
לפני כשנה התחלתי לעבוד במשרד עו"ד במרכז ת"א כמנהלת משרד(מדובר בעבודה אדמיניסטרטיבית, אני לא באמת מנהלת של שום דבר) מאז הצלחתי לשמור על מעט איזון בחיים ואפילו הצלחתי לעבור לדירה משלי במרכז(לא ת"א אבל ליד) עם הכלב האהוב שלי. לכאורה הכל נראה יחסית בסדר(למרות שאני לא באמת אוהבת את העבודה אבל נורא מפחדת לעזוב כי זה לא היה פשוט בשבילי למצוא את האיזון הזה), אבל אני מאד בודדה ואין לי חברות בכלל. בעבודה אין לי אופציה להכיר, אני עובדת במשרד קטן (כולם גברים נשואים ומבוגרים ממני בהרבה) ואני היחידה בתפקיד. אני גם רוצה אהבה, אבל אני נורא בררנית ויש הרבה שרוצים להכיר אותי אבל תמיד אמצא משהו שלא יראה לי או שאני פשוט נמנעת מלכתחילה להכיר ובגלל זה כבר 4 שנים לא הייתי בקשר אמיתי.
מעבר לזה אני פשוט רוצה להכיר חברות חדשות כדי שיהיה לי עם מי לצאת בסופי שבוע או סתם לחלוק איך עבר עליי היום ואני פשוט לא יודעת איך עושים את זה.
בשביל להכיר בן זוג יש אפליקציות, אתרים וכו..אבל איך מכירים חברות?
אשמח לעצות
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות




















כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות






































2025