דתייה, לצאת עם חילוני?

משהי בת 23 | כתבה את השאלה ב-11/12/13 בשעה 14:38

אני מבית דתי, אני עצמי ככה ככה עוד לא בטוחה במי שאני אבל כרגע דיי דתיה
בשבועות האחרונים הכרתי בחור חילוני שגדול ממני, משניה הראשונה השיחה בינינו זרם, ומאוד אהבתי את הגישה שלו לחיים והמחשבות שלו והדעות שלו, אין הרבה בנים שחושבים כמוהו, הוא נשמע מאוד מיוחד, כייף לי לדבר איתו, ובהרבה דברים הוא דומה לי ומבין אותי מאוד
חשבנו להיפגש, הוא לא לוחץ.. הוא מאוד מסקרן אותי,
אבל יש לי חששות למרות שהוא נשמע אמין
תכלס אני לא יודעת מי הוא!
אני אפגוש אותו והוא יהיה נחמד, והכל יזרום, ויגיע שלב שנרצה להיות יחד... אני מפחדת שיהיה אלים אליי,
או שינצל אותי
או אם אני ארצה נתק יעשה לי בעיות
איך אני אדע שהוא דובר אמת? ולא סתם מקשקש כדי להשיג בחורה (אפילו שהוא לא נשמע כזה, אבל אי אפשר לדעת)
אם המטרה שלו רק סטוץ- אפילו שהוא אומר שהוא ממש לא בקטע סטוצים וגם אני לא,

ועוד שאלה גדולה- אם אני אהנה ממנו ואתאהב בו, מה יקרה? הוא חילוני ואני לא! השאיפות שלנו והדעות שלנו בנוגע לדעת שונה

תודה

עדכון ממשהי, שואלת השאלה 2013-12-11 15:26:06

אני שמה לב שאולי לא יצאתי מובנת
אני לא אומרת בגללי שהוא חילוני לכן יש לי את כל החששות שהעלתי, אם הוא היה דתי גם היו לי את החששות האלו
אמרתי שהוא חילוני- שאנחנו משני עולמות שונים
שמור עדכון

להיפגש?

כן

לא

יש מה לחשוש

אחר