טוב, בואו נדבר דוגרי - בגיל שלי זה כבר מוזר להיות בתולה וחסרת ניסיון מיני, שלא לדבר על בתולת שפתיים. כדי להימנע מהמבוכה האדירה שיש בנושא - אני שקרנית. אומרת שעשיתי דברים שלא (לא חדירה, אבל הרבה דברים) כי אני לא יודעת להתמודד עם זה. אם היה אפשר לעבוד על עצמך ולשקר לעצמך גם את זה הייתי עושה, כי אני מאוד נבוכה.
אני מאוד רוצה חבר, מאוד רוצה להיות נאהבת, אבל מאגר ההיכרויות שלי מאוד מצומצם - רק מהבית ספר, אני בי״ב - ולא שמים עליי שם, אני נמצאת במקום מאוד ילדותי, יש נחשבים נחשבות וכו׳ עדיין, ולא שפר עליי מזלי בקטע הזה... יש לי אופי מאוד טוב בעיניי, אני מתעצבנת בקלות אבל עובדת על זה, יש ימים שאני מרגישה מכוערת טילים וימים שאני מרגישה מהממת. יש לי פאקים כמו לכול אחד אבל אני לא ממש יודעת להגדיר איך אני נראית. לא מתחילים איתי הרבה במסיבות, ואם כן, לא כאלה שאני מעוניינת בהם... אני יודעת שאני לא במצב להיות בררנית, אבל אני ךא רוצה נשיקה ראשונה עם בחור שלא בא לי עליו, ומצד שני אין לי הרבה אופציות.
בקיצור, שתי שאלות יש לי אליכם -
אחת, מאיפה אני יכולה למצוא חבר? רציני? זה משנו שאני באמת רוצה.
שאלה שניה היא, והיא מביכה אותי מאוד אבל האתר הזה בכול זאת אנונימי, אם מישהו/י יכול לכתוב לי פשוט מה לעשות ברגע שתגיע הנשיקה הראשונה הנכספת. אני יודעת, ״אי אפשר להסביר, יודעים לבד״ וכול זנ, אבל ממה שהבנתי מחברות לא באמת יודעים לבד, הנשיקה הראשונה גרועה ואני לא יכולה לשאול אותן, כי כמו שאמרתי שיקרתי בנוגע לזה.
המטרה שלי היא שאני אדע מה לעשןת ברמה כזו שהפרטנר העתידי שלי (בעזרת השם בקרוב חחחחח) לא ירגיש שמדובר בנשיקה ראשונה.
אני מובכת עד כאב מהנושא הזה אז בבקשה בלי תגובות נאצה.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות