חברים ואנשים חברים ואנשים
 
שאלה 168562
 
הזמן
 
דווח
 
נהל
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, 0 השתתפו בסקר ו-0 דרגו את העצות.

היתי בשירותים ברכבת והוציאו אותי משם בכוח, זה בסדר? מותר לי להתלונן?

בדוי בן 30 | כתב את השאלה ב-06/05/17 בשעה 21:13

השבוע לקחתי את הרכבת ורציתי להיכנס לשירותים, נכנסתי לשירותים באחד הקרונות ומידי פעם שמעתי שמישהו דופק לי בדלת, בהתחלה התעלמתי מזה, אחרכך אמרתי בקול רם שאני בפנים, הם המשיכו לדפוק בדלת עד שצעקתי שיפסיקו עם זה בגלל שאני בפנים, המשיכו לדפוק בדלת ודפקתי גם אני חזק, מבחוץ שמעתי מישהי אומרת "... חוצפן" כעסתי אבל החלטתי להמשיך להישאר בשירותים בגלל שזו זכותי (שימו לב שגם בקושי אפשר לשמוע משהו מחוץ לשירותים של הרכבת, והיתי שם פחות מ 30 דקות בערך) ולא צריכה להיות להם בעיה ללכת לקרון הבא ויש שם שירותים אז למה לבלבל לי את המוח בקשר לזה??
לבסוף קראו לפקח של הרכבת שהוא הגיע למקום ואמר ברמקול "אם יש פה רופא שיגיע לקרון...." כאן התחלתי להילחץ והפסקתי באמצע (והיתי באמצע של מספר 2), מיהרתי לנגב והכל, ולא הספקתי להעביר את כל המים, כשיצאתי מהשירותים ראיתי הרבה אנשים באזור ומישהי מקיאה, מרוב הבושה שאנשים בכלל הכניסו את עצמם לעניינים שלי (ללכת לשירותים זה אישי) ברחתי מהקרון הזה והלכתי לקרון הכי אחרון ברכבת, ובדרך היו הרבה קרונות עם שירותים פנויים, וגם המקיאה יכלה לרדת בהרבה תחנות.

אני חושב שאני צריך להתלונן במשרד התחבורה על הרכבת ששמו אותי בסיטואציה כזו, אפילו לתבוע אותם, רק שאין לי עדים, מה דעתכם?

ומה דעתכם עליי? לא ידעתי מה קורה בחוץ, והם בסדר שקרו לי חוצפן והתעקשו שאני יצא מהשרותים?
לא מרגיש בנוח עם הסיטואציה אבל בכל רגע עשיתי את הדברים הנכונים ככה שלא צריך להאשים אותי, לדעתי אני כאן הקורבן, אם מישהי לא מרגישה טוב שפשוט תרד מהרכבת, היו שם בערך 4 תחנות שהיא יכלה לרדת ובאחת מהתחנות יש בית חולים ובכולם אני בטוח שיש עזרה ראשונה או אפשרות להזמין אמבולנס, ומישהי שמקיאה זה לא סיבה מוצדקת להוציא מישהו מהשירותים ובמיוחד לא להפריע לו.

אפשר לתבוע את הרכבת?

כן, שמו אותך בסיטואציה לא נעימה ולקחו לך זכות להשתמש בשירותי
 
155
לא, זכותם להוציא אותך מהשירותים
 
17
 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (8) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "חברים ואנשים"

חדשות במדור
אקראיות במדור

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות