חרטא על אי הצלחה באורגיה

יאיר בן 29 | כתב את השאלה ב-19/05/17 בשעה 09:23

פריקה

הגעתי לאנגונה.. בלי ציפיות... בכלל שיקרה משהוא כזה
בערב ראש השנה האזרחית.... לא היה לי מושג מי נגד מי... בכלל לא היה ניתן להשיג חדר פרטי. בלי קונדומים..

נוחת מגיע לאיזה הוסטל והולך לאיזה מןעדון..
המעדון דיי ריק אבל שתי בחורות רוסיות יפות יושבות על איזה ספה..
יןשב לידן.. הם צדברות איתי. שניהן יפות טחת ממש ממש יפה ברמה תשע.
הולכים רוקדים. הבחורה תשע אומרת שיש לי עניינים יפות.. אני כמו הומו אןמר לה שיש לה שיער יפה.. התקילה אותי..
אחרי כמה זמן ירד לה ממני.. לא יודע..
אני לא מבזבז זמן ןמנשק את חברה שלה.. תנשקים..
באותו רגע נוצרת דרמה.. אבל היא נרגעת.. אחרי עשר דקות זאת שנישקתי.. שואלת.. מלון מלון היכן.
אין לי מלון מה עושים?? בסוף אמרתי נלך אליהן..
נסענו כמעט שעה עד שמצאנו את זה.. בדרך קניתי קונדומים.. מרגיש שירד הכל...... עד שהגענו..
הייתי מזה לא מוכן..
חשבתי יש עוד סיכוי עם זאת שכןעסת.. החברה מנסה לדבר איתה.
יצא בסוף שאני שוכב רק עם זאת שהתנדקתי והבחורה פאקינג שוכבת לידנו ןיושנת.

כבר חמישה חודשים אני אוכל על זה סרטים.. אוואט דה פאק..
לא יאמן כמה היא נעלבה. לא היה לי מלון קונדומים.. כמה לא הייתי מוכן..
באסה

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"