יש לי חברה ממש טובה ויש לה חבר .. לי ולחבר שלה היה קטע פעם עזבו סיפור ארוך מאוד ואני לא ישקר שאם הם יפרדו יהיה לי יותר טוב אבל אני לא יפריד בינהם .
הם חברים כבר חודשיים + .
אתמול בלילה הוא כתב לי ולידידה הכי טובה שלו (שהייתה בריב עם החברה שלח) שהוא מתכוון להיפרד מימנה. אפשר להגיד שעודדנו אותו לעשות את זה אמרתי לו שאם לא מעריכים אותו וזה ושיעשה מה שטוב לו . הוא אמר לי בחיים לא לספר לה את זה ואני נדרתי במשפחה שלי .
היא חברה כלכך טובה שלי , לא יכלתי להסתיר מימנה דבר כזה בהנחה שאם היא הייתה מסתירה מימני שהחבר שלי רוצה להיפרד מימני הייתי מאוד נעלבת .
אני והחברה שלה דיברנו והיא לחצה עליי לספר , סיפרתי .
אני מרגישה כל כך רע עם עצמי כבר יומיים שאני לא מצליחה לעצור את הדמעת שפשוט מתפרצות החוצה .
אני מרגישה סכסכנית שהרסתי להם ( בבוקר הוא כתב לי שהוא בכלל לא רוצה להיפרד) ואני לא יודעת מה לעשות .
אני והחברה שלי חברות עדיין טובות אני ישקר אם אני יגיד שקל לי לדבר איתה , כי בתכלס? סיפרתי לה את האמת שכדאי שתדע.
הבעיה שלי זה החבר שלה .. הוא סמך עליי בהכל דיברנו שעות .. סיפרתי את הסוד שלו ואני לא מאמינה שעשיתי את זה . ניתקנו קשר , אמרתי לו שלא מגיע לי ושאני צריכה להיות "בעונש" ביקשתי סליחה אבל מה זה יעזור?
מה אני יכולה לעשות במקום לבכות על החיים שלי?
אני במצב רוח ממש ירוד כבר תקופה וזה ממש מתבטא בלימודים שלי שרק הולכים ויורדים . מחצית קודמת לא היו לי הפרעות , הייתה לי הצטיינות ?
עכשיו , עוד שנייה התנהגות ב , הערת מעקב ..
איך לקחת את עצמי ביידיים? למה אני ככ טיפשה ?
- לכל מי שיגיד לי שמה שעשיתי לא בסדר , תחסכו את זה .
אני מודעת לזה שזה לא בסדר .
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות




















כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות






































2025