טיפול פרטי חיצוני אצל פסיכולוג, מעורב בתביעה, יכול להשפיע על השירות הצבאי?

תובע בן 19 | כתב את השאלה ב-31/05/17 בשעה 11:31

שלום,
לפני מספר שנים עברתי אירוע מסוים, כשעוד הייתי צעיר. לפני הגיוס פתחתי בתהליכי תביעה אל מול גורם מסוים. נטשתי את התביעה לזמן מה בעקבות תקופות שונות.
כעת אני רוצה לחדש את הפעילות של התביעה והבעיה היא כזו:

חלק מהכתב אישום, אמור לכלול בתוכו חוות דעת של פסיכולוג על מצבי הנפשי שנגרם בעקבות אותו אירוע מהעבר.
אני לא מעוניין שחוות הדעת על מצבי הנפשי או עצם הפנייה שלי לפסיכולוג חיצוני באופן פרטי תשפיע באופן כלשהו על שירותי הצבאי, התפקיד, השעות.

האם זה אפשרי? האם זה המצב? האם אוכל ללכת לפסיכולוג חיצוני ולערב אותו בתביעה בלי חשש לשינוי במקומי בצהל?
או שתמיד הצבא יהיה מעורב ויביא לי ת"ש גבוה יותר או הורדת פרופיל וכו' וכו'

הייתי ניגש לגורם בדרגה גבוהה בצבא על מנת לשאול שאלה זאת, אך מן הסתם לא הייתי רוצה לעורר אורות אזהרה שלא לצורך.
אם זה משנה משהו, לא אוכל לחכות עד לשחרור.

תודה מראש לעוזרים :)

ישפיע?

כן, לגמרי כן, עדיף לעזוב את התביעה.

לא סגור על זה, תבדוק עם גורמים מוסמכים בצבא

לא יעשה כלום, אתה תובע כאזרח ולצהל אין קשר או עניין.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מהבקו"ם... ועד מתי?!"