מתחם הייעוץ של איגי

שאלה 173575

הזמן

דווח

נהל

מאוהב בסטרייט, כיף לי לדבר ולצחוק איתו, ומצד שני זה מה שהופך את הכל לקשה יותר

אנונימי מתוסכל בן 13 | כתב את השאלה ב-18/06/17 בשעה 12:52

היי כולם (:
אני מאוהב בילד מהכיתה שלי כבר הרבה זמן, והוא יודע את זה והמון ילדות שאני מכיר יודעות את זה (כי סיפרתי להם). אותו ילד קיבל את זה בצורה מדהימה, התעניין ושאל, לא התרחק ממני או משהו - אבל כמובן, אחרי שסיפרתי לו המשפט הראשון שלו היה: "אתה יודע שיש לי חברה, נכון?". ידעתי, אבל בכל זאת סיפרתי לו, לא יכולתי להמשיך להשאיר את זה בבטן. כל הזמן הוא מחייך אליי, אני מחייך אליו, הוא צוחק איתי ולא נרתע ממני למרות שיש לו את כל הסיבות בעולם. כל מה שעובר לי בראש באותו זמן הוא "למה הוא סטרייט? מתי אני אתגבר עליו?" ולמרות שאני הכי מאושר שהוא מדבר איתי וצוחק איתי, כל הקשר הטוב הזה בסוף נגמר בלילות בלי שינה. אני לא יודע כבר מה עדיף - אם נמשיך את הקשר שלנו כמו שהוא או שעדיף שנתרחק. מצד אחד, כיף לי לדבר ולצחוק איתו, ומצד שני זה מה שהופך את הכל לקשה יותר.

מה אתם חושבים?

עדכון מאנונימי מתוסכל, שואל השאלה 2017-06-21 15:49:55

תודה לכל מי שענה, יצאתי לחופש הגדול ואקשיב לעצתכם ולא אפגש איתו (:
שמור עדכון

להתרחק או להשאיר את הקשר כמו שהוא עכשיו?

להתרחק

להשאיר את הקשר כמו שהוא עכשיו

להתקרב אליו יותר

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מתבגרים"