מתבגרים מתבגרים
 
שאלה 175539
 
הזמן
 
דווח
 
נהל
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, ו-0 דרגו את העצות.

חברה שלי שברה לי את המצלמה, לבקש ממנה לשלם לי?

ילדה בת 13 | כתבה את השאלה ב-27/06/17 בשעה 18:53

היי, אז אחת האהבות הכי גדולות שלי היא הצילום, קניתי מלפני שנה מצלמה בכסף שאני חסכתי וקיבלתי לבת מצווה ומאז אני מצלמת את חברות שלי ועושה להן כביכול "בוקים" ואני מקפידה מאוד לשמור עליה.
אז חברה שלי משחקת כדוריד וחשבתי שיהיה נחמד שאני אצלם אותה עושה קצת פוזות עם הכדור.
היא הציעה שאני אתפוס אותה באוויר מנתרת עם הכדור, וכשהיא ניתרה היא בטעות זרקה את הכדור בחוזקה ישר על המצלמה שלי, החזקתי חזק את המצלמה ובמזל היא לא נפלה, אבל הפוקוס התקלקל ובנוסף כשאני עושה זום עם המצלמה היא עושה כל מיני רעשים מוזרים ומחרפנים.
חברה שלי הרגישה ממש רע והיא ממש מתנצלת, ואני יודעת שהיא לא עשתה את זה בכוונה, אבל זה בכל זאת מצלמה מאוד יקרה, שחסכתי אליה לא מעט זמן ובנוסף להכל קבעתי לצלם עוד חברות וגם אני טסה לחו"ל בעוד כמה ימים, ותכננתי לצלם מלא תמונות ואפשר להגיד שהיא די הרסה לי את התוכניות, אבא שלי ממש כועס עליי, והוא לא יקנה לי מצלמה חדשה, וזה ממש לא הוגן שבגלל הילדה הזאת אני צריכה להוציא מלא כסף שחסכתי ועבדתי בשבילו כל השנה כדי לבזבז אותו בחופש הגדול, ובמקום זאת אני אצטרך להוציא אותו על מצלמה חדשה. בבקשה תעזרו לי כי אני ממש מבואסת ואין לי מושג מה לעשות!

 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (3) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "מתבגרים"

חדשות במדור
אקראיות במדור

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות