שלום לכולם,
יש מישהי חדשה בחיים שלי.
אנחנו עובדים ביחד כבר שלושה חודשים וחלה התקרבות הדרגתית לאורך התקופה ובשבועיים וחצי האחרונים עלינו שלב...אנחנו יוצאים ואנחנו בקשר ממש קרוב ונראה שזה הולך לכיוון ממש טוב ורציני.
דיברנו על זה והחלטנו שאנחנו ביחד ושלא יוצאים עם אחרים במקביל.
היא בחורה ממש טובה ואני סומך עליה שהיא גם אמינה וכנה ולא פוחד שהיא תבגוד בי או משהו כשנהפוך לזוג אמיתי לכל דבר.
אבל יש לי בעיה אחת.
הבחורה החדשה מוקפת בידידים וכשהיא מדברת איתם (עד עכשיו יצא לי לשמוע רק בטלפון ולא פנים אל פנים) היא מדברת בצורה חברותית מידי...כל מילה שניה זה חיים שלי ומאמי... והמון צחקוקים כאלה בין המשפטים כמו בחורה שמפלרטטת.
גם עם אנשים אחרים שעובדים איתנו היא מדברת בצורה פלרטטנית וטיזרית וזה ממש מעצבן אותי.
דיברתי איתה על זה והיא אמרה שאני פרמיטיבי, שככה היא וככה היא מדברת ושלא אנסה לשנות אותה, אני בתגובה אמרתי שזה לא מקובל עליי ושאם זה ימשך ככה יהיו לנו הרבה בעיות בהמשך אם בכלל יהיה המשך, והיא בתגובה אמרה שהיא תנסה למתן את הפלרטטניות שלה מול גברים אבל שלא אצפה שהיא לא תמשיך לדבר בצורה הזאת עם ידידים (שלטענתה הם כמו אחים).
מפריע לי גם שהיא תלך ותיפגש עם ידיד אחד על אחד ועל אחת כמה וכמה שתלך אליו הביתה לבד.
מה אתם חושבים על הנושא?
האם זה מקובל שהיא תדבר ככה עם ידידים?
האם אני מגזים שזה מעצבן אותי?
האם זה הגיוני שהיא תיפגש עם ידיד (סטרייט) ביחידות?
איך אתם מייעצים לי לפעול?
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות