היי חברים ערב טוב (:
אז ככה..בזמן האחרון יש לי הרבה מחשבות על זוגיות ועל אהבה אמיתית, משהו שמאוד קשה למצוא בימינו.
אני יודעת שאני כבר מזמן לא בגיל הזה של אהבות ראשונות ותמימות ו-וואלה הייתה לי אהבה גדולה שנמשכה הרבה שנים ונגמרה לפני כשנתיים.
אני יכולה להגיד בפה מלא שאני התקדמתי. זאת אומרת, אני לא מתגעגעת לקשר, לא רוצה לחזור ולא חושבת יותר מדי על האקס.
אני יודעת בודאות שבזוגיות הבאה שלי לא יהיו השוואות של האקס והנוכחי ואני אהיה לגמרי כולי בתוך הקשר החדש.
אבל..אני יודעת שרוב הסיכויים שאני לא אמצא מישהו שלא אהב מעולם ותמיד יש לי את המחשבות האלה שהוא לא ישכח אף פעם את האהבה הראשונה שלו, תמיד יחשוב עליה/יתגעגע, אולי אפילו יתרגש אם היא תשלח לו הודעת מזל טוב..במיוחד אם הוא אהב אותה ממש וזה באמת מוריד לי את החשק מלהיות בקשר עם מישהו.
מה אתם חושבים על כל העניין הזה? אפשר לאהוב באותה עוצמה ואולי אפילו יותר בפעם השנייה? סיפורים אישיים ודיבורים מניסיון יתקבלו בברכה.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות