מתחם הייעוץ של איגי

מתוסכל מעולם המין בקהילה, ומצד שני חלק ממנו. איך יוצאים מהסבטוחה הזאת?

אחדשהו בן 23 | כתב את השאלה ב-06/07/17 בשעה 14:32

אהלן חברים. אני בחור דתל"ש, נחשפתי אל הקהילה בהדרגה בשנים האחרונות וכלל שאני נכנס יותר יש יותר דברים שמכבידים עלי.
מעולם לא הייתי בזוגיות,ולכן כמו כמעט כל הומו אני עושה סטוצים. בעבר הייתי עושה את זה באופן מבוקר, לא הרגשתי שזה מכביד עלי יותר מדי. ואז לאט לאט נשאבתי לשם. במהלך הזמן קרו כמה דברים שגרמו לי ממש להתקפוני חרדה רק מלפגוש גייז אחרים שאני לא עושה איתם סטוץ.
בכל פעם שגיי מדבר איתי על חיי המין שלו או של מישהו אחר יש לי דפיקות לב מועצות. לא מזמן ידידה סיפרה לי על ידיד גיי שלה מתל אביב שהוא שוכב עם כל מה שזז. ככל שהיא דיברה עליו יותר ופירטה על חיי המין שלו הרגשתי שאני נכנס ליותר ויותר התקף חרדה קטן. והאבסורד הוא שאחר כך הרגשתי צורך עז להכנס אליו לפייסבוק ולבדוק מי זה. ולא רק זה, גם בדקתי את רשימת החברים שלו כדי לראות אם יש שם מישהו שאני מכיר. ובכל פעם שיש מישהו שאני מכיר זה עושה לי רע בלב.
וזה קורה לי הרבה. אני נכנס לפייסבוק של גייז שאני אפילו לא מכיר ומחפש שם עוד גייז, כדי לראות אם מי(אולי) הם שכבו.
וזה לא נגמר פה. ככל שאני שומע על אנשים כאלה ועל אורח חיים זול שכזה, זה גורם לי בתת מודה לרצות להיות כזה.
אני אתן דוגמה. בעבר יצאתי עם מישהו שסיפר לי שהוא עשה שלישיה. אני מעולם לא עשיתי לפני זה, וזה גרם לי להרגיש רע. אז אחרי שבועיים תנחשו מה? עשיתי שלישה. ואז שוב ושוב. והתחלתי ללכת למועדוני סקס ולחפש להיות בדיוק כמו האנשים האלה שאני סולד מהם ככה. ולא משנה כמה אני אעשה וכמה "אספיק" מבחינת המין, אני תמיד ירגיש את הצורך הזה להיות מעבר. לעשות אורגיה או להיות עם מעל 10 אנשים בשבוע. או עוד דברים שברעיון אני סולד מהם, אבל איכשהו משהו השתבש אצלי וגרם לי לרצות את זה ולרדוף אחרי זה.
מישהו יכול לנסות לנתח אותי ולהסביר לי את כל הסבטוחה הזאת? מישהו מזדהה עם משהו ממה שכתבתי? והכי חשוב, האם למישהו יש פתרון?
אני מרגיש שהדבר הזה שואב לי את החיים

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"