היי
אז מצאתי עבטדה חדשה אחרי חודשיים שהייתי מובטל, יש לי מקצוע וכל כך שמחתי שמצאתי עבודה.
יום אחרי שהתקבלתי המנהל הישיר שלי טס שבועיים לחול וגיליתי שפיטרו את העובד שלפני סתם כי הוא לא הסתדר.
עכשיו זה מקום של רוסים והם לא מדברים איתי לא איכפת להם אם אני אכשל או יצליח, גם אם אני מנסה לדבר או להתייעץ איתם לגבי משהו זה לא עוזר והם לא עונים לי רק מדברים בינם לבין עצמם ברוסית אני לא מבין כלום ואני בטוח שהם מדברים עליי, לא מספיק זה המנהלת כח אדם אפילו לא החתימה אותי על חוזה עבודה כאילו הכל נראה גרוע ואני לא יודע מה הם רוצים שאני אעשה, איך להתקדם ?
מיותר לציין שכבר התחלתי לחפש משהו חדש, ואין לי מושג מה אני עושה אם הוא יחזור מחול ויפטר אותי כי העובדים שלו רק מדברים עליי.
ומצבי הכלכלי לא טוב אחרי מספר חודשים ללא עבודה, ואני צריך את העבודה הזו אבל היחס הוא כאילו אין לי עם מי לדבר או לעבוד ביחד איתו וגם אם אני רוצה לעבוד עצמאית לא ניתן כי אין מנהל או עובד להתייעץ איתו לגבי זה אין תמיכה והם אפילו לא אומרים לי שלום בבוקר.
מה עושים ?
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות