מצורף שיר רקע

הזמן

דווח

נהל

למה כל הנשים שטחיות ומשעממות? פלתי על סגנון נשים כזה או ש95 אחוז מהנשים כאלה?

פדור הולץ בן 26 | כתב את השאלה ב-13/07/17 בשעה 23:20

לפני שנה נפרדתי מחברה שלי לאחר קשר של 5 שנים , כשהבנתי שהיא לא האחת.
מאז סימנתי לעצמי למטרה לצאת כמה שיותר , להנות כמה שיותר לזיין כמה שיותר וכיוצא בכך , אני עם תואר נחשק ביד , נראה מציין , מתאמן מלא ועבודה שמכניסה לי הרבה.
יצאתי לבערך 20-25 דייטים ושמתי לב שכל הבנות כל כך שטחיות , גולד דיגריות ברמה קיצונית ומשעממות. אני בחור שמפנק ומשלם אבל פשוט שמתי לב שזה הפך לארוחות חינם עד גבול הניצול (מילא עוד היה מאחורי זה משהו אבל גם זה לא).
ואחרי זה הנשים רוצות שיווין.
האם נפלתי על סגנון נשים כזה או ש95 אחוז מהנשים כאלה?
יאמר לזכות אחת או 2 מהן שהיה קצת מעבר.
אשמח לתגובות , שיהיה אחלה יום חברים.

האם הנשים שטחיות ברמה קיצונית?

כן

לא

רובן