מה שעובר עליי מה שעובר עליי
 
שאלה 178942
 
הזמן
 
דווח
 
נהל
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, 0 השתתפו בסקר ו-0 דרגו את העצות.

צומת בחיים, האם תואר זאת הדרך להתקדם? לא יודע אם אוכל להתמודד עם זה

מישהו בן 20 | כתב את השאלה ב-22/07/17 בשעה 17:49

שלום וברכה,

לא עובד כרגע , התפטרתי על מנת להשתתף קורס שהוצע לי במימון במכללה - קורס פיתוח אפילקציות - אני לא מרוצה מהרמה של הקורס וחשבתי שאני אצטרך להשקיע , כמו כן למרות שיש לי יכולות אני לא בטוח שלשבת מול המחשב ולתכנת רוב הזמן יתאים לי .

אני ממש קרוע מה לעשות עם עצמי , לעבוד - בעבודה נוחה ופשוטה עם שכר בהתאם , לנסות להכביד על עצמי ולעבוד בתחום של התכנות ( כמו כן סובל ממש מהעיניים) , כמו כן אני דוחה רשיון כבר יותר משנה וחצי למרות שיש לי תיאורה מסיבה לא מובנת (יכול להיות שמעורב קצת פחד אבל זה מרגיש משהו אחר , כאילו זה יעמיס לי על החשיבה וזה עוד אחריות , כאילו אני לא יקדיש את כל כולי לנהיגה , ולא יצליח לשלב את זה שאני נוהג עם עבודה ודברים אחרים עד כמה שזה נשמע מוזר.

כמו כן ממש מתלבט אם להתחיל לימודים , אני רוצה להתקדם ויש לי הרבה יכולות וגם הרבה קשיים בעיקר גופניים , האם תואר זאת הדרך להתקדם , בזמן האחרון אני לא בטוח שאני יוכל להתמודד עם לימודים מפרכים וארוכים אשר מרגישים ללא תמורה לפחות במהלכם.

אשמח לקבל כל עזרה וייעוץ.

מה לעשות .

להמשיך בלימודים ולהשקיע כמה שיותר
 
2
לנסות לעבוד ולהצליח בלי לימודים ארוכים ומפרכים?
 
0
לנסות לשלב
 
0
אחר
 
0
 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (3) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"

חדשות במדור
אקראיות במדור

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות