מצורף שיר רקע

הזמן

דווח

נהל

יש לי חבר אבל הכרתי מישהו אחר שרוצה אותי וגם אני אותו, מה לעשות?

ירדן בת 20 | כתבה את השאלה ב-30/07/17 בשעה 20:33

אז היי יש לי חבר כבר כמעט שנה ואני אוהבת אותו מאוד הוא תמיד לצידי תמיד אוהב ונותן את הכל בשבילי היכרתי איזשהו ילד שהפך להיות ידיד ממש קרוב שלי היכרתי אותו בזמן שהייתי בזוגיות עם חבר שלי וחשבתי לעצמי שכלום לא יהיה בינינו בחיים על הפעם הראשונה שהיכרתי אותו פשוט היתחברתי אליו בשניה יש לנו את אותו הראש וכל כך היה לי כיף איתו אבל אמרתי לעצמי שלא יקרה בינינו כלום כי אני לא מסוגלת לעשות דבר כזה לחבר שלי אני לא אפגע בו ככה אני והידיד הזה לא הינו נפגשים הרבה אבל עכשיו בחופש הגדול התחלנו להיפגש הרבה והינו מדברים הרבה בוטצאפ והרגשתי כל כך רע עם עצמי לא בייצי ניפגשת לבד עם הידיד הייתי הולכת עם חברות שלי אבל כשהיינו נפגשים אני והוא תמיד היינו ביחד ולא עם כולם הבנתי שהוא מאוהב בי ורוצה אותי וגם אני רוצה אותו אבל מצד שני אני אוהבת את החבר שלי מאוד הוא מאוד שונה מהחבר שלי ויכול להיות שבגלל זה אני היתאהבתי בידיד שלי בבקשה תעזרו לי אני יודעת מה לעשות ואני לא מפסיקה לבכות בגלל זה ותודה לכול מי שהיה לו סבלנות לקרוא את כל זה זה מאוד חשוב לי