בין הסדינים בין הסדינים
 
שאלה 180918
 
הזמן
 
דווח
 
נהל
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, 0 השתתפו בסקר ו-0 דרגו את העצות.

הגיוני שאני מגדירה עצמי כלסבית ונהנית לצפות באיברי מין גבריים בפורנו?

דנה בת 17 | כתבה את השאלה ב-07/08/17 בשעה 17:56

היי לכם.
הייתי בת 13 כשהבנתי לראשונה שאני נמשכת לבנות. התאהבתי בילדה מהכיתה ובהמשך גם יצאתי בפניה והיא קיבלה את זה מדהים.
נורא קיוויתי שאני לא לסבית, אבל הרגשתי שאני לא נמשכת לבנים ואין לי רצון להיות איתם פיזית ורגשית.
התהליך עם עצמי היה לא פשוט, בעיקר כי ההורים שלי תלו בי תקוות שהיה לי חבל לנפץ, אבל היום אני לגמרי שלמה עם עצמי מהבחינה הזו ורוב הסביבה שלי יודעת.
השנה התחלתי לצפות בפורנו. אני לא גאה בזה ואני גם לא צופה בתדירות גבוהה, אבל כשאני אכן צופה, משום מה אני מעדיפה לצפות יותר באיבר הגברי. זה משגע אותי, כי מצד אחד כשאני בסיטואציה עם גבר שנראה טוב, אני בכלל לא מעוניינת להתקדם איתו מעבר לדיבורים, אבל כשאני צופה בפורנו כל מה שמגרה אותי זה האיבר הזה. חשבתי בהתחלה שזה האקט עצמו או שאני נהנית לראות את האישה, אבל זה ממש לא ככה, אני אפילו די סולדת מהנשים שם כי הן מאוד מופקרות ומוחצנות וזה כל כך מוריד לי. הגעתי אפילו למצבים שאני צופה בפורנו גייז.
החלטתי להפסיק עם הפורנו לכמה זמן. זה לא היה קשה, ולפני חודש כשהייתי בחו"ל שמתי לב שאני מאוד נמשכת לנשים שם וכלל לא לגברים.
היום חזרתי לצפות בפורנו ושוב אני מעדיפה לצפות בגברים ולא בנשים הפתטיות, וזה מאוד מבלבל אותי.
זה בסדר שאני לא נהנית לצפות בנשים ההן, כי רובן פשוט לא הטעם שלי. אבל איך אפשר להסביר את זה שאני מגורה מפורנו גייז כשבמציאות אני לא נמשכת לגברים ובכלל לא מעוניינת להיכנס איתם לסיטואציה מינית?
תודה לעונים.

הגיוני שאני לא נמשכת לגברים במציאות אך מגורה מפורנו גייז?

כן
 
23
לא
 
8
 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (7) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"

חדשות במדור
אקראיות במדור

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות