אילוסטרציה אילוסטרציה

הזמן

דווח

נהל

אחרי אלאור עזריה, לא רוצה לשרת. למה המדינה שלנו כזו?

לירן (שם בדוי) בן 17 | כתב את השאלה ב-15/08/17 בשעה 11:01

אז ככה ,
שלום לכולם שמי לירן ( שם בדוי )
רציתי קצת לשתף אתכם במה שעובר עלי..
אז כן .. בן 17 .. עוד שנה צבא ..
אני חושב על זה יותר משנה בערך..
אני לא רוצה לשרת בצהל (בבקשה אל תשפטו אותי ,
למרות שאני באמת לא מתייחס למה שאנשים אומרים, פשוט בואו נשאיר את המילה שפיטה לבורא עולם).
אני לא רוצה לשרת מכמה סיבות..
אתם רואים מה עוברת המדינה שלנו?
המקרה עם אלאור עזריה? הרוגים מדיי שבוע?
ואני יודע שאלאור עזריה ירה 18 דקות אחרי ואפילו שהמחבל היה מנוטרל .. סבבה הבנתי
אבל אישית אני לא יכול לחשוב אפילו על זה שחייל מהמדינה שלי יכנס לכלא על זה שהוא הרג מחבל שפאקינג בא להרוג לנו את האחים והאחיות שלנו..
הוא העלה סרטון לפני שבוע בערך אני חושב ושם הוא דיבר על כל המקרה.. בכיתי פשוט בכיתי!
למה המדינה שלנו מתנהגת ככה?
ברוסיה לעומת זאת זה לא יקרה בחיים שיכניסו חייל לכלא בגלל שהוא הרג מישהו שבא להזיק לעם שלו..
ואל תגידו לי אז תלך לרוסיה ובלה בלה בלה.
אני אוהב את המדינה שלי ותמיד אהבתי אותה,
אבל פשוט בזמן האחרון המדינה מראה לי ולכולם כמה שלא אכפת לה .. חיילים , אזרחים וכו' נהרגים חופשי וזה כואב לראות את זה!
זו סיבה אחת.
סיבה שנייה אני לא רוצה לשרת בצהל מבחינת זה שאמא שלי היא אישה נכה.. אף אחד לא איתנו בבית אף אחד לא יגיע כל יום לבית כי כל האחים שלי גרים מחוץ לעיר
אמא שלי אישה שיכולה להיות בכל מצב בסכנה אפילו כשהיא עולה על האוטובוס.. היא חולה במחלה חשוכת מרפא ועוד הרבה דברים שחבל סתם שאני יצער פה אנשים.
אני לא יכול לחשוב על זה שאני יעזוב אותה.
אני לא רוצה לשרת בצבא.
לפני כשנתיים תמיד אמרתי לעצמי שבצבא אני רוצה שישימו אותי בשח"מ.
אבל נפתחו לי העיניים ואני באמת רואה את מה שקורה במדינה שלי, ואני פשוט מזועזע .
נמאס לי שכל יום אני אצטרך לשאת על ליבי שאזרחים וחיילים נהרגים בגלל מחבלים שגם אותם הממשלה לא גוזרת עליהם עונש מוות.
למה שאני אלך ואשרת את המדינה שלי כשאני יודע ששים עלינו אלף זין?. למה?
אשמח שתרשמו לי מה אתם חושבים..

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מהבקו"ם... ועד מתי?!"