שלום, היום קיבלתי הודעה שעברתי את המיונים לתפקיד חוקרת מודיעין אוויר וממש התאכזבתי. לפני זה היו לי מיונים לשחקים ולמדריכת סימולטור וציפיתי לקבל תפקיד אחר בחיל האוויר כמו חונכת בבית הספר לטיסה או קשלטי"ת.
הנתונים שלי הם 56 90 עם חמש יחידות מתמטיקה אנגלית ופיזיקה ואני ממש רוצה למצות את הפוטנציאל שלי בתפקיד, לתרום למדינה כמה שיותר,להתפתח וללמוד. כמובן שכמו רבים רציתי להתגייס לתפקיד יוקרתי שדורש נתונים גבוהים במיוחד (למרות שברור לי שיש עוד המון תפקידים משמעותיים שהם לאו דווקא יוקרתיים) ומכאן האכזבה. אני לא יודעת כמה התפקיד הזה נחשב איכותי יוקרתי ואם אנשים עם נתונים גבוהים מגיעים אליו.
חוץ מזה, החלום שלי היה להיות בבסיס סגור כדי לחוות באמת את החוויה הצבאית וליצור חברויות קרובות, וממה שאני מבינה רוב אם לא כל השיבוצים לתפקיד הזה הם בקריה. אני לא יודעת אם שווה לי לבקש תפקיד אחר שכן כולל בסיס סגור.
מה אתם אומרים על התפקיד, שווה לי ללכת אליו למרות שאני רוצה ממש בסיס סגור? התפקיד מאתגר ודורש יכולות גבוהות? אשמח לשמוע עליו כמה שיותר..
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות