אהלן אנשים,
אני בן 26 מתכנת במקצועי, בוגר תואר ראשון במתמטיקה שימושית. מתעניין בלימודי תואר שני במגוון תחומים ומתלבט לגבי כל תחום:
מדעי המחשב- כמובן שהתואר השני בתחום כנראה יעזור לי להתקדם ולהתפתח בתחום אך לא בטוח כמה זמן אשמח וארצה להמשיך בתחום, בסופו של דבר יש גם לאן להתקדם והמשכורת מתגמלת בהתאם, אבל מתישהו זה כנראה יימאס ואולי כדאי כבר לחשוב על העתיד. בנוסף לכך, כרגע התואר השני בתחום לא הכרחי לי כל כך.
מתמטיקה פיננסית - תמיד עניין אותי תחום הפיננסים ובנוסף לחשיבה מתמטית בתחום הזה זה דבר שיכטל ליצור בי עניין רב אך לא בהכרח קשור לעבודתי כרגע, אולי לעבודה אחרת בעתיד.
מנהל עסקים - כמובן שגם מנהל עסקים נכנס לי בין ההתלטויות, כמו רוב האנשים שממשיכים לתואר שני עוברים לתחום הזה, התואר יכול להקנות לי יכולות ניהוליות ואולי להתקדם בעתיד לתפקיד יותר ניהולי ולהחליף את מקצועי כמתכנת שכמובן מעדיפים אנשים צעירים בשוק של ימינו וכנראה שבעוד מספר שנים (אמנם לא קרוב בהכרח) כבר לא יהיה רלוונטי לי ויהיה יותר קשה למצוא עבודה/להמשיך בעבודה שלי כמתכנת (כמובן שהרצון הוא גם להתקדם תמיד)
חשוב לציין שזיקה שלי לכלל המקצועות היא די שווה והזיקול פה הוא לא רק בשביל התקדמות בעבודה אבל בעיקר בשביל זה.
תעזרו לי לבחור, אשמח גם לפירוט בתגובות.
תודה מראש :)
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות