היי לכולם.
יש לי חבר כבר שנה ומשהו. אם אני מנסה לחשוב עליו בכללי, אין לו הרבה חסרונות, וסך הכל המערכת יחסים שלנו טובה. אנחנו כמעט ולא רבים, הוא תמיד שם בשבילי ועוזר לי.
לפני כמה חודשים יצא לי להכיר מישהו שעובד איתי, אבל לא נמצא באותו מקום כמוני (אנחנו לא מתראים על בסיס יומיומי). סה"כ יצא לי לפגוש אותו שלוש-ארבע פעמים בערך.
משום מה, הוא לא יוצא לי מהראש. אני חושבת עליו הרבה ולפעמים גם חולמת עליו...
הוא לא יודע שיש לי חבר. הוא כמה פעמים ניסה לקדם את הקשר בינינו, היה מתקשר אליי ומנהל איתי שיחות, והציע לי גם להיפגש כמה פעמים, וכל פעם הייתי מתחמקת עד שבסוף הוא התייאש, ועכשיו כבר לא ממש מתנהג אליי ככה.
מאז שגם התחלתי לשים לב לבחור הזה, נפגעו היחסי מין עם החבר שלי... פתאום פחות בא לי, ואני ממש נרתעת כשהוא נוגע בי במקומות מסויימים... לא יודעת איך לשנות את זה...
אני לא יודעת מה לעשות... זה לא יהיה קל להיפרד מהחבר שלי. המשפחה שלי כבר מכירה אותו ומתה עליו, וגם המשפחה שלו כבר מכירה אותי ואוהבת אותי. אנחנו מכירים את החברים אחד של השני, ומעבר לכל, מכירים טוב אחד את השני, עברנו הרבה דברים ביחד וזה לא כזה קל לזרוק הכל.
ומצד שני, הבחור הזה פשוט לא יוצא לי מהראש ואני מרגישה כאילו אני מפסידה אותו...
אני רוצה לציין שאני אף פעם לא אבגוד בחבר שלי, לא משנה מה יקרה. אז אם אתם חושבים להתנפל עליי בתגובות - תדעו שאין בשביל מה. אני לא אבגוד בו.
אני מבקשת מכם עזרה כי אני באמת כבר לא יודעת מה לעשות...
אגב, אם מישהו מכם חושב שחבר שלי משלם עליי בדייטים ושבגלל זה אני איתו (כבר ראיתי תגובות כאלה באתר) - אז לא. הוא לא. וזה גם בכלל לא מה שמשנה לי.
מבקשת שהשאלה לא תעלה לפייסבוק:)
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות




















כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות






































2025