בין הסדינים בין הסדינים
 
שאלה 193770
 
הזמן
 
דווח
 
נהל
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, 0 השתתפו בסקר ו-0 דרגו את העצות.

יש לי יזיז וירטואלי, במידה ויהיה לי חבר זה יחשב לבגידה?

אנונימית בת 15 | כתבה את השאלה ב-13/11/17 בשעה 21:06

היי ותודה שנכנסת לשאלה שלי.
אני בת 15, די פעילה ברשתות החברתיות (לא די, מאד פעילה אבל אם יגידו לי להניח את הפלאפון בצד אני אניח. בנוסף בטיולים למשל, בביהס ולרב גם עם חברים אני לא נוגעת בפלאפון ). לפני כמספר ימים הכרתי מישהו שגר כמה שעות נסיעה ממני וגדול ממני בשנתיים גג שלוש. אנחנו מתכתבים הרבה וברב השיחות שלנו אנחנו מדברים על מין ושאנחנו מאוננים אנחנו מצלמים אחד לשניה (בלי פנים). יש לציין שאנו שולחים את התמונות ואת הסרטונים בפרטי כך שאחרי שפותחים את התמונה או את הסרטון פעם אחת אי אפשר לראות אותה יותר והיא לא נשמרת בגוגל.
בבקשה אל תגידו לי עכשיו להפסיק לעשות את זה או שזה לא בסדר או משהו, אני יודעת מה אני עושה ושלמה עם זה לגמרי.
בכל מקרה, סך הכל רציתי לשאול לידע כללי. במידה ויהיה לי חבר ואני אמשיך לנהל את הקשר היזיזותי הזה, זה יקרא בגידה? (כמובן שאם יהיה לי חבר אני לא אמשיך את הקשר הזה ולא אצלם לו כלום וגם אבקש ממנו לא לצלם לי, אני שואלת בשביל הידע הכללי שלי)

עדכון מאנונימית, שואלת השאלה 2017-11-13 23:42:17

ברור שמבחינתי זה יקרא בגידה, לגמרי. גם ציינתי את זה שבמידה ויהיה לי חבר אני לא אמשיך את הקשר הזה לא משנה אם זה בגידה או לא כי מבחינתי זו תיקרא בגידה. שאלתי בשביל הידע הכללי שלי.
ובנוגע לחלק מהתגובות כאן,
סך הכל שאלתי אם זה יקרא בגידה, לא יותר מזה. תגובות של "קודם כל תמצאי חבר" היו מיותרות לגמרי.
ובנוגע לכך שאפשר לצלם מסך וכו', אני מודעת לכל זה לגמרי, הכל בסדר. אני נזהרת ולא מראה את הפנים שלי או את כל הגוף באותה התמונהסרטון. וכן, בכל מקרה מודעת לעובדה שזה עלול לפגוע בי, הכל בסדר אני באמת מודעת ויש לי את השיקולים שלי שנכון לעכשיו אומרים לי להמשיך אבל אני חושבת להפסיק ואולי באמת אעשה זאת.

תודה רבה לכל המגיבים, אין צורך בתגובות נוספות.
שמור עדכון

בגידה?

כן
 
157
לא
 
6
אחר בתגובות
 
3
 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (11) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"

חדשות במדור
אקראיות במדור

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות