אילוסטרציה אילוסטרציה

הזמן

דווח

נהל

החתול שלנו חולה, אמא לא רוצה לטפל. אפשר להרדים בעל חיים אם הוא לא גוסס?

פרח בת 21 | כתבה את השאלה ב-14/11/17 בשעה 22:16

יש לנו בבית חתול, בן 12.
יש לו בעיה שלאחרונה החמירה- אבנים בכליות.
יש לו דם בשתן,לפעמים הוא לא מצליח להשתין במשך כמה שעות, השתן דולף לו...
דיברנו עם וטרינר והוא נתן אנטיביוטיקה (לא עזר) והמליץ על אוכל מיוחד.
חוץ מזה החתול בריא. אוכל כרגיל, סקרן, אוהב לשחק ולהתכרבל.

בגלל הבעיה של הכליות ובגלל שהשתן דולף לו בלי שהוא שם לב יש לפעמים ריח של שתן חתולים בבית וזה משגע את אמא שלי.
היא אומרת שהיא לא מתכוונת לשלם על ניתוחים, תרופות או אוכל יקר. 12 שנה זה מספיק לחתול והגיע הזמן להרדים אותו.

אפשר להרדים חתול בשאופן כללי הבריאות שלו סבירה והוא לא גוסס או חולה במחלה שאי אפשר לרפא? כי אני חושבת שזה לא ממש הומאני.
או שוטרינר יעשה כל דבר תמורת הכסף של הלקוח שלו?
יש תקנות או חוקים כלשהם שקובעים מתי מרדימים ומתי לא?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "חברים ואנשים"