אילוסטרציה אילוסטרציה

הזמן

דווח

נהל

כל החברים שלי בנים והשתחררתי לבד! איך להעביר את הזמן בלעדיהם?

דניאל בת 21 | כתבה את השאלה ב-17/12/17 בשעה 22:15

לא יודעת למה תמיד התחברתי רק עם בנים וכל החבורה שלי בצבא עכשיו. כשהייתי גם בצבא זה לא היה בעיה אבל עכשיו אני היחידה שהשתחררה ומשעמם לי ממש...
הקטע שאני לא יודעת למה לנצל את התקופה הזאת
כאילו ברור שאני עובדת לחסוך כסף אבל מתלבטת אם לקחת קורס של משהו בנתיים או להירשם לחדר כושר
כאילו לא יודעת במה אני צריכה להשקיע וגם השמנתי ממש בצבא אז אני צריכה חדר כושר או דיאטנית או משהו אבל אני מפחדת שאני לא אהיה מחויבת כי אין לי עם מי ללכת

מה כדאי לעשות עד שהחברים ישתחררו?

דיאטה, שאני יהיה יפה בטיול

ללמוד משהו (ותכתבו לי מה כדאי!)

רק לעבוד ולהנות מהחופש

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מהבקו"ם... ועד מתי?!"