אני בן 18 עוד חודש,ומאז שאני זוטכר את עצמי כמעט הייתה לי בעיה שאכלתי דברים לא מבושלים או קפואים.. בקיצור מזון קשה.לדוגמא אפונה קפואה,פסטה לא מבושלת,גרגרי פופקורן,פתיתים לא מבושלים,שניצל טבעול לא מבושל וכו',זה לעולם לא היווה כתחליף לארוחה,אלא רק כנשנוש פה ושם.
אני ממש לא יודע איך להפסיק את זה,זו נראלי התמכרות כמו לכל דבר.השאלה בכלל האם זה גורם איזהשהו נזק? ומה בכלל גורם לזה לקרות? (חשבתי אולי שזה כמו בטבע שהגורים מנסים לחדד את השינים שלהם,כי לא רק אוכל קפוא אני לועס,גם לפעמים קשים וכדומה)
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות