הקב"ן רוצה לשחרר אותי מצה"ל, איך לשכנע אותו שלא?

אנונימי בן 19 | כתב את השאלה ב-29/01/14 בשעה 15:46

אני משרת שירות קרבי ויש לי בעיה קשה.
קשה לי נורא לומר לאנשים לא, ולכן מנצלים אותי פה המון
לאינסוף עבודות אם זה המפקדים שמעדיפים להפיל עבודות על מישהו שלא יתווכח או חיילים שמבקשים "עזרה" ובעצם מפילים עליי עבודות שהם צריכים לעשות. הגעתי למצב שאני טוחן שמירות ומשימות פי 2 מכולם כמעט כל לילה בצורה שהגעתי לג'ט לג (לא מגזים!) ובגלל שאצלנו אחרי שמירה אתה כיתת כוננות לכמה שעות הגעתי למצבים שאני לא מתקלח שבוע וישן במהלך כל השבוע עם נעליים. בנוסף לכך התפתחו אצלי כאבים ברגל ימין שלא טופלו שוב בגלל שאני לא מציק על זה למפקדים ואני סובל מכאבים. כל זה הוביל אותי למצב שהשתגעתי לגמרי וטענתי על עצמי כדור. לקחו אותי לקבן שרוצה לתת לי פרופיל 21 ולשחרר אותי מצהל.

אני ממש אבל ממש לא רוצה להשתחרר מצהל! אני אפילו מעדיף להמשיך לטחון את השנתיים וחצי שנשארו לי רק לא לקבל את הכתם הזה של פרופיל 21. אני רוצה לעבוד בתעשייה אווירית וברור לי שלא יקחו אדם שדרך על עצמו נשק.
האם יש דרך לשכנע את הקבן למחוק לי את מה שרשם בתיק ולהמשיך בשירות כרגיל?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מהבקו"ם... ועד מתי?!"