חזרתי מהטיול, ומאוד מתלבטת בין עבודה סוציאלית או לימודי גיאוגרפיה ותכנון(ביננו אין יותר מדי מה לשעות עם גיאוגרפיה אח''כ) או בכלל ללמוד חינוך.
נוטה יותר לעבודה סוציאלית-לא סגורה על שזה מה שאני באמת רוצה,(רק בגלל שזה קצת המובן מאליו בשבילי-אבל פותח הרבה אופציות לאחר הלימודים.)
לא ששה לעשות פסיכומטרי,המתמטיקה שלי לא בשמיים וכך גם האנגלית. הממוצע בגרויות שלי הוא 100.
כיוון שבחלק מהמכללות לא נחוץ פסיכומטרי בשביל ללמוד את המקצועות האלו(וגם לא ממש משנה לי אם ללמוד באוניברסיטה או מכללה), חבל לי לעשות את הסבל הזה סתם בשביל לקבל ציון נמוך.(יש מצב כמובן שאני סתם לא מאמינה בעצמי ואצליח להגיע ל500 ו...)
עניין הלימודים מאוד מעסיק אותי בחודשים האלה, ובא לי לסיים עם הלבטים וקצת להניח את זה בצד. (כרגע אני עובדת בבית, ואני חייבת לצאת מהבית של ההרים אני לא ממש רוצה להישאר פה בזמן הקרוב).
אני יכולה להתקבל למכללת ספיר לעבודה סוציאלית, רק לעשות קורס בסטטיסטיקה בקיץ.
למכללת תל חי אני צריכה לשפר את הבגרות שלי בלשון, כרגע אני לומדת לבד למועד חורף, ולא ממש מצליחה להושיב את עצמי ללמוד.(אולי גם בגלל שאני לא שלמה לגמרי עם ההחלטה).
מכוני הפסיכומטרי לא מפסיקים להציק, ואני רק רוצה להחליט שאולי לא לעשות את הפסיכומטרי הזה. בידיעה שיש לי "משהו" בטוח לשנה הבאה גם בלי.
ואני כבר רוצה להתחיל ללמוד בשנה הקרובה.
מה אתם ממליצים?
(הלכתי כבר לייעוץ לימודים ושילמתי על זה את אלף השקלים, עדיין עומדת בדילמה)
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות