מה עושים כשהחבר לא רוצה סקס?

מתוסכלת בת 23 | כתבה את השאלה ב-07/02/18 בשעה 15:54

אני והחבר שלי יחד כמעט שנה... אנחנו מסתדרים, נהנים יחד, וסומכים אחד על השני, שלא לדבר על זה שהסקס ? מטורף.
הכל היה טוב, עד הרגע שבו לא שכבנו כמעט חודש שלם, ונראה שרק לי זה מפריע... מאחר וגברים לא קוראים מחשבות אני לא מאמינה בשיטת ה"נחש מה מפריע לי ותפתור את זה", ולכן מיד שאלתי מה קורה... לטענתו יש לו תקופה קשה ולכן זה מוריד לו מהחשק.
כששאלתי אם הוא פשוט לא נמשך אליי יותר הוא ענה בתוקף שלא, והכל בסדר מבחינתו ואני עדיין עושה לו את זה... ועם זאת, מרגיש לי הזוי שגם כאשר אני שוכבת לידו עירומה לחלוטין זה פשוט לא מזיז לו.
אני דיי מתוסכלת ולא יודעת מה לעשות..

עדכון ממתוסכלת, שואלת השאלה 2018-02-08 11:03:13

כמובן ששאלתי אותו.. גיליתי שיש לו חוב דיי עצום לבנק... מה גם שגיליתי את זה אחרי חודשיים, הוא לא סיפר לי כי מדובר בחוב מאוד גדול והוא התבייש וחשש שאני אסתכל עליו בבוז או בחוסר הערכה... הוא כמובן טועה, הבחור מחזיק לבד את הבית לבד לגמרי אותו ואת אמא שלו...ואני ככ תופסת ממנו על כמה שהוא בוגר ומתמודד עם דברים..
הענין הוא שלמרות שעומד לו כשאנחנו יחד והוא פשוט מסרב לסקס... ומילא הסקס, אפילו המגע שלו נהיה אחר... ואני באמת חוששת שאולי יש לו מישהי אחרת ופשוט לא בא לו ספציפית עליי, אבל עומד לו כי הוא פשוט חרמן...
שמור עדכון

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"