זוגיות זוגיות
 
שאלה 20458
 
הזמן
 
דווח
 
נהל
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, ו-0 דרגו את העצות.

עדיין חושב עליה כל רגע פנוי ואני מנסה לצאת מזה בשביל לא לסבול

מוטי בן 24 | כתב את השאלה ב-05/02/14 בשעה 08:43

אני בן 24 הכרתי מישי לפני שנה וחצי בעבודה אני והיא מאוד התחברנו היא וחבר שלה נפרדו מסיבות שלהם. אחרי תקופה מאוד קצרה היא התחילה לבוא אליי אחרי העבודה והינו מדברים רואים טלוויזיה ואז היא הייתה הולכת הביתה עד שלבסוף היא הייתה כבר נשארת לישון.אם הזמן התחלנו לצאת לבלות לעשות סקס והתחלנו לצאת כבני זוג היא מאוד אהבה אותי אבל אני לא היית מאוהב בה היית נהנה להיות איתה , והמשפחה שלי מאוד אוהבת אותה.
אחרי כמה חודשים נפרדנו כי היא הרגישה שאני לוקח אותה כברור מאליו, וככה היה במשך כל השנה וחצי האחרונים אחרי שנפרדנו וחזרנו 3 פעמים מאותן הסיבות! בפעם השניה שנפרדנו היא התחילה לצאת אם מישו אני קינאתי והייתי נחוש לחזור אליה וחזרנו. מאז עברתי לתלאביב יצאנו שוב ולא הלך בינינו ונפרדנו,הפרידות לא היו כל כך קשות בשבילי ואני לא יודע למה?! אני מאוד מעריך אותה "אוהב אותה" ורואה בה כאדם שחייב להתאהב בו בסוף.
הפעם אחרי שאנחנו פרודים חודשיים יצאנו לשתות בירה כמה חברים והיא גם הייתה בניהם ברגע שראיתי אותה ראיתי את האדם הכי יפה בעולם מבחינתי ואפילו שלחתי לה את זה בהודעה (לפני שהתחלנו לשתות את הבירה) אחרי שסיימנו היא הציעה לקחת אותי הביתה כשהגענו מתחת לבית הצעתי לה לעלות אליי ושנשב קצת כי התגעגעתי, ואז היא אמרה לי שזה לא מתאים כי היא יוצאת אם מישו!
באותו הרגע נחרב עליי עולמי לא היה לי מה להגיד ופשוט אמרתי לילה טוב ושנדבר כבר
מאותו הרגע לא ישנתי ולא אכלתי במשך שלושה ימים דמעתי במשך כל היום ולא הפסקתי לחשוב עליה הייתי ממש שבור ומרוסק והתחלתי להרגיש שאני ממש מתחיל לאהוב אותה בקשתי ממנה שנפגש כי אני חייב לדבר איתה! היא הסכימה אחרי קצת שכנועים וישבנו לדבר הסברתי שאני חוזר לעיר בעוד חודש ואני ממש רוצה שנחזור להיות בייחד אני ממש מרגיש שהפעם זה יצליח.
כל הזמן הזה שהיינו ביחד ודברנו הרגשתי שהיא עדיין אוהבת אותי ומאותו רגע חזרתי לעצמי לאט לאט אבל אני עדיין חושב עליה כל רגע פנוי ואני מנסה לצאת מזה בשביל לא לסבול. מה כדי לי לעשות?
מה לעשות לל

 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (3) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "זוגיות"

חדשות במדור
אקראיות במדור

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות